2777
2789
عنوان

خواهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم نباید رفت و آمدت در حدی باشه که آرامششون رو بهم بزنی و من کاملا درک می کنم حضور شوهرت اونم شب که اینا می خوان استراحت کنن اگه زیاد باشه دفعاتش واقعا آزار دهندس هفته یک بار برو کافیه

حلالم کنید و خدانگهدار   

با خواهرام خدا روشکر روابطمون خوبه دوتا خواهربزرگترام ازدواج نکرده بودن من ازدواج کردم هر جای زندگیم از لحاظ مالی کم وکسری داشتیم کمکمون کردن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
توام خواهرتو محل نده 

وقتایی ناراحت میشم‌محل نمیدم

ولی خودش مثلا میاد پیشم حرف میزنه یا صدام میزنه برم پیشش

یا کلا اگ نیام خونه بابام، مامان بابام زنگ میزنن چرا نیومدی پاشو بیا

شاید حجاب کردن سختشه من جات بودم ب شوخی میگفتم چرا نیام،اینجا هم خونه بابا توعه هم بابای من،من زیاد ...

خوبه باز شما ب شوخی میگی خواهرای من اخم کنم میگن تو یکی پاشو برو اتاقت 😂😂😂 معلوم نیست امروز چه مرگته 😂😂😂

و صد البته ک مامانمم طرف اوناست 

خواهرم تا وقتی مجرد بود خیلی دعوا داشتیم ولی الان متاهل شده به شدت خوب شده اخلاقش ۱۸۰ درجه فرق کرد

منم منتظرم خواهرم ازدواج کنه همین کارارو با خودش بگنم بیینه چقد ادم جلو شوهرش شرمنده میشه وقتی خواهرش اینجوری رفتار میکنه

امیدوارم اونموقع عوض بشه

خب اخه شوهرم هیچ کاریش نداره هیچی بهش نگفته ک‌باهاش مشکل داشته باشه

خودتو بذار جای خواهرت شاید مثلا زیاد میمونید معذبه و راحت نیست مجبوره مهمون داری کنه جلو همسرت ... اگه واقعا بی دلیل اینکارو میکنه زیاد اهمیت نده کار خودتو بکن

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
خواهرت چن ساشه؟ احتمالا از وقت ازدواجش گذشته که اینقدر بی تعادله

خواره ۳۰سالشه دوسال ازم بزرگتره

والا خودش میگه فعلا قصد ازدواج ندارم،ب منم میکف دیونه ای میخای تو این سن ازدواج کنی