2777
2789
عنوان

چجوری چاق شم😔

989 بازدید | 67 پست

چند ساله هرکار میکنم چاق نمیشم دکتر تغذیه هم رفتم ب زور ۳ کیلو چاق شدم و اشتها ندارم

سیپروهپتادین هم خوردم خیلی خواب آوره عصبیم میکنه

شنیدم عرق یونجه خوبه از امروز شروع کردم بخورم🙁

۱۶۵ قدمه و ۴۷ وزنم ۲۳ سالمه

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم ولی خوب نیست :(

بیا عمل کنیم من بدم تو چاق شو منم لاغر شم 🥺

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉

ای خداااااا 

درد یدونه نیست که توی یه درد مشترکیم 

چرا یادم انداختی😫😫امروز رفتم شلوار بخرم هرچی پوشیدم نشددددددد زشت وایساد آخه راسته خوشم میاد😭😭😭😭

خداحافظ تموم آرزوهام.......دیگه هیچ وقت کنار تو نمیام دیگه هیچچچی از این دنیا نمیخوام😭😭😭😭😭دیگه اشکی توی چشمام نمونده💔دیگه حرفی واسه گفتن نمونده دیگه این روزارو هیچ وقت نمیخوام دیگه هرگز کنار تو نمیام .....دیگه هرگز نمیخوام اونی باشم دلتنگی مثل غربته هرجایی غیر وطن غریب غریبی
کاشششش میشد😂😂😂

🥺😂

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉