بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خداااااا درد یدونه نیست که توی یه درد مشترکیم چرا یادم انداختی😫😫امروز رفتم شلوار ...
ما هرچی بپوشیم سایز مون نمیشه به زووور یکی پیدا شده اندازه باشه
خوشبحالت
✌🏻🖤از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻 🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤 بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
قرص جنسینگ خوردم اشتهامو خیلی برد بالا . تو ایام امتحانای دانشگام میخوردم اون موقع چون زیاد وقت نداشتم تا اون حدیم که گرسنه میشدم نمیخوردم اگه به اون اشتها بها میدادم شاید ۱۲ ۱۳ کیلو هم اضافه میکردم
میخندم ولی از تو دارم گریه میکنم سر این لاغر شدن چون همش پوشیدم آخر نخریدم و برگشتم خونه😔😓
خداحافظ تموم آرزوهام.......دیگه هیچ وقت کنار تو نمیام دیگه هیچچچی از این دنیا نمیخوام😭😭😭😭😭دیگه اشکی توی چشمام نمونده💔دیگه حرفی واسه گفتن نمونده دیگه این روزارو هیچ وقت نمیخوام دیگه هرگز کنار تو نمیام .....دیگه هرگز نمیخوام اونی باشم دلتنگی مثل غربته هرجایی غیر وطن غریب غریبی