2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی که رفته فاتحه شو بخون به نظرم چون اگه برگرده دفعه ی بعد بدتر میره تجربه دارم که میگم

من میخوام برگرده باپشیمونی ولی وارد زندگیم نمیکنمش فقط پشیمونیشو ببینم چون بد شکستم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

اقا در مورد تاپیکت ی شات میذارم دل همه دخترایی ک اکس دارن شاد شه. 

این پسر قبلا باهاش حرف میزدم بعد هی چ.سی میومد یا زیاد وقت نمیذاشت یا شل کن سفت کن در میاورد. منم یبا ر برا همیشه کنارش گذاشتم دیروز بعد چند ماه زنگ زد و پی ام داد، منم بر خلاف میلم ادبمو کنار گذاشتم و اینجوری باش حرف زدم ، یعنی قشنگ روزمو ساخت و با تمام وجودم خوشحال بودم😅😅

عزیزم یه روز یکی میاد تو زندگیت که میفهمی عشق یعنی چی اینا که ول میکنن میرن یه مشت بی لیاقتن..!🙂

خودشم میگفت تو خیلی خوبی من لیاقت تورو ندارم😓

همش تقصیر من بود بلد نبودم بزارم دلتنگم شه جواب پیام ندم ی مدت نباشم ک دلتنگی بکشه همش انلاین بودم هروقت میخاست زنگ بزنه بودم صد خودمو براش گذاشتم واقعا😓

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️