2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام چی بود اول 5 تاپیک اخرمو بخونین ببینین جزء اونا بود یا نه

درمورد این بود که چرا میرید توی تاپیک کف بینی

بعد چند نفر ناراحت شدن تگ کرون شمارو

ولی قسممم میخورم هیچ حرف بدی بهم نزدیم و الکی عصبانی شدن من فقط گفتم اینقدر خرافاتی نباشید و هممه بامن موافق بودن ولی ۳ نفر اونجا مخالف بودن و تاپیکمو ترکوندن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

سلام چی بود اول 5 تاپیک اخرمو بخونین ببینین جزء اونا بود یا نه

نی نی یار جان توی عنوان تاپیک زده بودند خیلی احمقین ک عکس کف دست فرستادید توهین از این واضح تر ؟ خودشون و یک کاربر دیگه هم مستقیم تکرار میکردند و حتی وقتی گفتیم هرکسی برای جنبه فان میره یا هرچی به خودش مربوطه تاپیک رو قفل نکردند

خدایا برای همه چی شکرت

درمورد این بود که چرا میرید توی تاپیک کف بینی بعد چند نفر ناراحت شدن تگ کرون شمارو ولی قسممم میخور ...

اهان گزارش خورده اگر میخوایین بعدا باز میکنم چون گزارشش پر شده الان نمیشه بازش کرد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار جان توی عنوان تاپیک زده بودند خیلی احمقین ک عکس کف دست فرستادید توهین از این واضح تر ؟&nbs ...

چرا دروغ میگین؟؟؟

تو کلللل متن من همین یه کلمه رو دیدی؟؟؟

ااصلا چرا اینقدر پیگیری مگه من با شخص تو کار دارم؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اهان گزارش خورده اگر میخوایین بعدا باز میکنم چون گزارشش پر شده الان نمیشه بازش کرد

ممنون اگر میشه بعدا بازش کنید چون واقعا خیلی تاپیک حس ششمی و اینا زیاد شده 🥺

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

چرا دروغ میگین؟؟؟ تو کلللل متن من همین یه کلمه رو دیدی؟؟؟ ااصلا چرا اینقدر پیگیری مگه من با شخص تو ...

خودت دروغ میگی مگ نگفتی احمقید از این واضح تر ک اینو گفتی !!!!  عجب ادمایی پیدا میشه هاااا در ضمن پیگیرت نبودم سایت رو ب روز کردم تاپیکتو دیدم که راجب ماها حرف زدی منم جواب دادم  همچین مشتاق نیستم شب خوش

خدایا برای همه چی شکرت

خودت دروغ میگی مگ نگفتی احمقید از این واضح تر ک اینو گفتی !!!!  عجب ادمایی پیدا میشه هاااا ...

لایق جواب نیستی^^

همین کافیه که بدونم اونقدر عصبی شدی که اینقدر پیگیری

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

نی نی یار جان توی عنوان تاپیک زده بودند خیلی احمقین ک عکس کف دست فرستادید توهین از این واضح تر ؟&nbs ...

خب چون توهین کردن بچه ها بستن ندیدم انقدر سایت شلوغه

لایق جواب نیستی^^ همین کافیه که بدونم اونقدر عصبی شدی که اینقدر پیگیری

لطفا بحث نکنین اگر اینطوری بوده که کاربرا حق داشتن نباید توهین کنین و اینم بدونین با احترام و لحن خوب خیلی بیشتر حرفی که میزنین اثر داره وقتی توهین باشه و با عصبانیت بگین بیشتر باعث میشین جبهه بگیرن بقیه