بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام چی بود اول 5 تاپیک اخرمو بخونین ببینین جزء اونا بود یا نه
درمورد این بود که چرا میرید توی تاپیک کف بینی
بعد چند نفر ناراحت شدن تگ کرون شمارو
ولی قسممم میخورم هیچ حرف بدی بهم نزدیم و الکی عصبانی شدن من فقط گفتم اینقدر خرافاتی نباشید و هممه بامن موافق بودن ولی ۳ نفر اونجا مخالف بودن و تاپیکمو ترکوندن
سلام چی بود اول 5 تاپیک اخرمو بخونین ببینین جزء اونا بود یا نه
نی نی یار جان توی عنوان تاپیک زده بودند خیلی احمقین ک عکس کف دست فرستادید توهین از این واضح تر ؟ خودشون و یک کاربر دیگه هم مستقیم تکرار میکردند و حتی وقتی گفتیم هرکسی برای جنبه فان میره یا هرچی به خودش مربوطه تاپیک رو قفل نکردند
چرا دروغ میگین؟؟؟ تو کلللل متن من همین یه کلمه رو دیدی؟؟؟ ااصلا چرا اینقدر پیگیری مگه من با شخص تو ...
خودت دروغ میگی مگ نگفتی احمقید از این واضح تر ک اینو گفتی !!!! عجب ادمایی پیدا میشه هاااا در ضمن پیگیرت نبودم سایت رو ب روز کردم تاپیکتو دیدم که راجب ماها حرف زدی منم جواب دادم همچین مشتاق نیستم شب خوش
لایق جواب نیستی^^ همین کافیه که بدونم اونقدر عصبی شدی که اینقدر پیگیری
لطفا بحث نکنین اگر اینطوری بوده که کاربرا حق داشتن نباید توهین کنین و اینم بدونین با احترام و لحن خوب خیلی بیشتر حرفی که میزنین اثر داره وقتی توهین باشه و با عصبانیت بگین بیشتر باعث میشین جبهه بگیرن بقیه