2777
2789
عنوان

جاری حسود😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 33 پست
متاسفانه فکر میکنی بچه دار شدن مسئله شخصیه برای بعضیا که شب و روز نگران رختخواب بقین افتخاره ...من ب ...

راهکار درست بی توجهی به افکار پوسیده کسانی هست که حریم و زندگی شخصی رو درک نمی‌کنند. 

بی پاسخ گذاشتن سوال های بی منطقشون هم راهی برای نشان دادن اعتراض هست. 

بار ها گفتم وقتی کسی از شما در باره ی زمان بچه دار شدنتون می‌پرسه با یک جمله ی «هنوز درموردش تصمیم نگرفتیم» بهش نشون بدید که این موضوع و تصمیم گیری در باره ی این موضوع تنها به من و همسرم مربوط میشه 

ن افراد فامیل🤦🏻‍♀️

نباید اجازه بدیم که دیگران با رفتار نسنجیده و عدم درک این موضوع که زندگی هرکس به خودش مربوطه آسایشمون رو بهم بریزند 

دوری از افراد مسموم راهکار خوبی برای کسب آرامش در زندگیه🌺

راهکار درست بی توجهی به افکار پوسیده کسانی هست که حریم و زندگی شخصی رو درک نمی‌کنند.  بی پاسخ ...

چه زیبا و موقر بیان میکنید چنتا از تاپیکاتونو خوندم...وبلاگی سراغ دارین بهم معرفی کنید، یه سری وبلاگها هستن توش پر نکات مفیده مث وبلاگ رضوان : تو فقط لیلی باش... براتون داشتن خانواده سالم و بانشاط آرزومندم

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه زیبا و موقر بیان میکنید چنتا از تاپیکاتونو خوندم...وبلاگی سراغ دارین بهم معرفی کنید، یه سری وبلاگ ...

از نگاه زیبای شماست عزیز🌺

خیلی به من لطف دارید🌸

حقیقتا من روزانه مقدار قابل توجهی از وقتم رو صرف مطالعه کتاب های مورد علاقم می‌کنم ولی متاسفانه وبلاگ خاصی رو نمیشناسم و اطلاعی ندارم. 

درواقع این سایت تنها وب‌سایتی که هست که در اون عضو هستم و گاهی در تبادل نظر هایی که درونش انجام میشه شرکت می‌کنم. 

یک دنیا ممنون از محبتتون 

امیدوارم که شما هم زندگی پر بار و سرشار از خوشبختی در کنار عزیزانتون داشته باشید. 🌸🌺🍃

از نگاه زیبای شماست عزیز🌺 خیلی به من لطف دارید🌸 حقیقتا من روزانه مقدار قابل توجهی از وقتم رو صرف ...

مرسی 🥀🥀🥀🥀خیلی از مصاحبت باهاتون لذت بردم اگ دوس داشتین جنتا از کتابایی ک خوندین معرفی کنید،ممنون میشم.

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍