2777
2789
عنوان

جاری حسود😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ایقد دلم میشکنه😔

بهش بی محلی کن 

حساسیت نشون بدی بیشتر خوشحال میشه بدتر میکنه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
بخدا ایقد دلم میشکنه😔

میفهمم چی میگی من چهارتا جاری دارم یکیش شبیه همین جاری شماست

حسود کثیف بدذات بیشرف حروم زاده

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
دغدقه ت منو کشته 😐 چرا اینا واستون مهمه اخه 😐 

چون ک رو مخن تنها راهش ترک ارتباطه 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
فاز اینا رو من نمیدونم چیه به داداشه شوهره میچسبن، اه

میخواد حرصم بده بعد دیرم شوهرم طرفشو میگیره زدم تیکه پارش کردم الان حتی نمیتونم پیشم اسمشو هم بیاره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

فالو یا آنفالو کردن افراد دلخواهه 

اگر من بخوام کسی رو آنفالو کنم حق دارم 

چون در مورد حضور داشتن کسی در فالوئینگ های خودم تصمیم گرفتم و نه کس دیگه! 

نکته ی دووم هم چرا فکر می‌کنید بچه دار شدن افتخاره آخه؟ 

بچه دار شدن نعمیته که انشاءالله هر کس در زمانی که شرایطش رو داشته باشه و قسمتش باشه بهش می‌رسه 

وقتی با این دید بهش نگاه کنید دیگه بهتون بر نمی‌خوره. 

از کجا می‌دونید فقط به خاطر شما می‌گذارن؟ 

شاید فقط خواهر های همسرتون رو به دلایل شخصیشون هاید‌ کردن! یا شاید فراموش کردن شما رو هاید‌ کنن یا حتی شاید اتفاقا شمارو محرم تر از اون دونستن که هایتون کنن. 

به هر حال می‌خوام بگم از اتفاقات عبور کنید تا اذیت نشید 

برای مثال اگر از دیدن وضعیت های ایشون ناراحت می‌شید و یا فکر می‌کنید نیتشون اذیت کردن شماست؛ فقط اون هارو باز نکنید.  همین 

اینجوری نه اذیت میشید و‌نه ایشون به اون نیت پلیدی که شما فکر می‌کنید دارن، می‌رسن... 

راحت تر و منطقی تر از کنار مسائل عبور کنیم🌺 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

ارکجافهمیدی که فقط واسه تو وضعیت میزاره

چون واسه خواهر شوهرام استوریاش نمیره ولی استوری ک بی محتوا باشه میره ولی استوری عکسای بچه هاش و متن دارش نمیاد

منم متوجه شدم یکی از فامیلامون هایدم کرده بود بعد یه مدت دوباره آزاد کرد بعد دوباره هاید کرد منم دیدم خیلی حالش بده خودشو خواهرزاده و مادرشو که تو پیج داشتم آنفالو کردم خواهرزادشم یبار هایدم کرده بود ....اینا مریضن به خدا 

خالمم فهمیده بود من عشق خونه حیاط دارم ولی آپارتمان نشینم هی دم به دیقه از حیاط استوری میذاشت اونم چند بار نگاه نکردم ولی با گوشی مامانم میدیدم 😂 حالا ک دید من نگاه نمیکنم یروز گفت چرا نیستی تو واتساپ گفتم کلا سرم شلوغه حوصله گوشی ندارم😍😊 اونم دیگ نذاشت الان یه سال و نیمه یه وضعیتم نذاشته😂😂

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍
فالو یا آنفالو کردن افراد دلخواهه  اگر من بخوام کسی رو آنفالو کنم حق دارم  چون در مورد ح ...

متاسفانه فکر میکنی بچه دار شدن مسئله شخصیه برای بعضیا که شب و روز نگران رختخواب بقین افتخاره ...من بچه دار شدنو معجزه میبینم چه برا خودم چه بقیه واقعا اینهمه نیش و کنایه رو نمیفهمم واسه چیه؟ ما تو مملکتی زندگی میکنیم که احتیاجات اولیه هر انسان تبدیل شده به عاملی برای پز ...خوراک مسکن لباس سه نیاز اولیه مالی هستن از لحاظ عاطفی هم مثلا دوست داشتن فرزند یا همسر و افتخار کردن بهشون یه نیازه که خدا لطف کرده و داره تو محیط امن خانواده تامین میشه اونا دیگه خیلی بدبختن ک میخان باهاش پز بدن

خدا بهمون رحم کنه مملکتمون اوضاع اقتصادیش رشد کنه یا اگ نه یه رحم به من و خانوادم کنه بریم از اینجا

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍