2777
2789
عنوان

اصلاح سبک زندگی

519 بازدید | 10 پست

کیا نتیجه گرفتن از اصلاح سبک زندگی؟

چه کارایی انجام دادید و نتایجش چیا بوده؟

زیر نظر طب سنتی اسلامی پیش رفتید یا خودتون ؟

پیشاپبش ممنون از نظراتتون🙏🏻🌹

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

لایک کک

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم واسه جوشام و نتیجه عالی گرفتم خداروشکر.خودم بلد نبودم بهم رژیم غذایی دادن که چیا بخورم و این ...

چه رژیمی بهت دادن عزیزم 

چیا میخوردی؟؟؟ 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
من رفتم واسه جوشام و نتیجه عالی گرفتم خداروشکر.خودم بلد نبودم بهم رژیم غذایی دادن که چیا بخورم و این ...

جای حجامتتون مونده؟

درد داشت؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
جای حجامتتون مونده؟ درد داشت؟

جای حجامت اصصصصلاااااا نمونده و نمیمونه اگر حجام خوب انجام بده..درد هم والا اون دردی که تو ذهنته اصصصصلا..پشت کمرته نمیبینی خیلی خوبه..حس میکنی یکی داره مثلا با خودکار چندتا خط میزنه رو کمرت..اصلا ترس و درد نداره..البته دفعه اول میترسی ولی بعد که دیدی چ حرف مسخره ایه ک میگن درد داری دفعه دوم خودت بیشتر راغبی که بری

جای حجامت اصصصصلاااااا نمونده و نمیمونه اگر حجام خوب انجام بده..درد هم والا اون دردی که تو ذهنته اصص ...

چه خوب،ممنون از وقتی که گذاشتید🙏🏻🌹

جای حجامت اصصصصلاااااا نمونده و نمیمونه اگر حجام خوب انجام بده..درد هم والا اون دردی که تو ذهنته اصص ...

عزیزم پیش کی اصلاح سبک کردی.ما هم بریم.من واسه بارداری می‌خوام برم