2777
2789
عنوان

فروردینیا

119 بازدید | 13 پست

من یه دختر فروردینی ام واقعا مهربونم ودلسوز ولی امان از روزی که بهشون بدی بشه کینه ایم جبران کنم خیلی ذوق میکنم چه خوبی چه بدی کسی فروردینیاینجوری هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تلافی نمیکنم 

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

کسایی ک حاضرم خطاشونو ببخشم بازم به دوستی باهاشون ادامه بدم فقط خانمای فروردینن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

آره منم فروردینی ام همینجوریم

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

اره به خاطر استرس شونه حرص و جوشین 

فروردینی ام .اهل سیاست نیستم دلم صاف وسادس.کینه ایم.اهل جبران نیستم ولی هرگز فراموش نمیکنم بدیا رو.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

منم فروردینی ام 

احساساتی و حساس 

زود رنج 

مهربون و دلسوز 

کینه ای 

یکم لج باز 

بسیار خود محور 

یکم خود شیفته 

زرنگ و چالاک 

بلبل زبون و حاضر جواب 

در عین حال مودب 

😁😁😁