بعد منو همسرم اصلا بهم بی احترامی نمیکنیم دیشب یهو گفت خاک تو سرت منو همسرم همینجور همدیگرو نگاه میکردیم جاییم نمیمونه که بگم از کسی یاد گرفته هرچقدم با مهربونی میگم زشته مامان نگو کار بدیه حرف بدیه بدتر هی تکرار میکنه 😞
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
خب از آسمون که نازل نشده بلاخره بچه از یکی یاد گرفته دیگه!
ولی خب بنظرم نگران نباش بعد یه مدت چون خانواده خوبی داره خودش از سرش میفته
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
از ترسم خونه مادرشوهرم نمیبرمش میگم یهو یا میزنه اونارو یا فحش میده اونام فکر میکنن من یادش دادم والا
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
تنبیه باید بکنی وقتی با تشویق ننیشه البته تنبیه بدنی به هیچ وجه مثلا اگه ااین حرفو بزنی این هفته نمیریم خونه ماد جون یا این هفته از فلان خوراکی خبری نیست از فلان اسباب بازی خبری نیست ... اخه مگه میشه از یکی یاد گرفته
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
پس از خودش میسازه؟ عزیزم بچه ها تو این سن فقط تقلید میکنن و دنبال جلب توجه هستن کاری ندارم از کجا یاد گرفته ولی اجازه ندید بزنه دستشو بگیرید و جدی بگید نزن کار بدیه ولی زیاد شلوغش نکنید چون لذت میبره از اینکه انقد توجه میگیره