2777
2789
عنوان

تایپیک فان:خواهرشوهراتونو...

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 117 پست
اره چون واقعا خیلی بدم میاد از ادم درو

اره ادم. نیمرو باشه ولی دو رو نباشه 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
اره ادم. نیمرو باشه ولی دو رو نباشه 

دقیقا👏

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمشون گرم خدا حفظشون کنه😍💖

ممنونم عزیزم یادم رفت بگم شوهرم وبرادرش دو قو ان عین همن هم چهره هم اندام ـ اونم داداش سیو کردم چون مثل داداش برام عزیزه 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
ممنونم عزیزم یادم رفت بگم شوهرم وبرادرش دو قو ان عین همن هم چهره هم اندام ـ اونم داداش سیو کردم چون ...

ای جان 

مهر و محبتتون پایدار باشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه تو دو استان مختلف زندگی میکنیم  اول خیلی با هم رفت و امد داشتیم ولی چند بار خیلی بد رفتار ک ...

اها

که اینطور

لطفا در مورد مصرف دارو و تشخیص بیماری و دز دارو ها با من مشورت نکنید. من از بیماری های زمینه و دستور پزشک شما آگاه نیستم.
نزدیک‌بود خودمو جر بدما😂😂

نه عزیزم ریلکس باش 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه سوال کسایی که میگید بلاکن یعنی رفت و امد ندارید? گروه خانوادگی?

من بلاک نکردم اما شماره هیچکدومشون ندارم، یبار که مریض شده بودم بعد یه هفته ک دیگه خوب شده بودم خواهرشوهر پیام داد گفت خوبی بهتری! اصلا شمارشو نمی‌شناختم نوشتم شما؟؟؟ 

نمیدونستم😃

ار خب 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چن تاس؟ببینم رکورد دست منه یاتو😉

زیاد نیستن س تان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قربونت مهربون😇

🤍🦋