2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

152 بازدید | 10 پست

من واقعا از شیر دادن ذله شدم ، یه راهی بگید خلاص شم، پسرم یکسال و نیمه اشه، تمام ظهر که خوابه باید تو دهنش باشه ، هر راهی امتحان کردم ول نمیکنه ، چی میمالن نوک سینه، کسی امتحان کرده سریع جواب بده؟ واقعا خسته ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه نفر میگف من روز رو به سه قسمت تقسیم کرده بودم از صبح تا ظهر از ظهر تا شب و از شب تا صبح هفته ی اول تمرینم این بود که از صب تا ظهر بهش شیر ندم و مشغولش میکردم به بازی بعد از یک هفته که موفقیت امیز بود دیگه از ظهر تا شب بهش شیر نمیدادم هفته ی سوم دیگه شیر شبشم قطع کردم میگف هم من اذیت نشدم هم پسرم عادت کرد 

عزیزم یه نفر میگف من روز رو به سه قسمت تقسیم کرده بودم از صبح تا ظهر از ظهر تا شب و از شب تا صبح هفت ...

چه هوشمندانه😍👏

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
چه هوشمندانه😍👏

اره اتفاقا میگف چون بیشتر خانما شیر دادن و یهویی قطع میکنن شیر جمع میشه هم خودشون اذیت میشن و هم اینکه چون بچه از طریق شیر خوردن ارامش خاصی از مادر میگیره اگه با این روش پیش برین بچه تونم با این موضوع راحت تر کنار میاد😄

اره اتفاقا میگف چون بیشتر خانما شیر دادن و یهویی قطع میکنن شیر جمع میشه هم خودشون اذیت میشن و هم این ...

آره دقیقا خیلی خوب شد گفتی ممنونم❤️

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
 عالی غذا میخوره ، تپل هم هست  الان پونرده کیلو و نیمه

ماشالله

کم کم از شیر بگیرش یهویی قطع نکنی گناه داره

اونی که میزنن به سینه اسمش صبر زرده عطاریا دارن خییییلی تلخه

تو یه کم اب حل میکنی میزنی به سینت