2777
2789
میخام برم یه کفش نینی سفید بخرم کادو کنم هنوز نمیدونم پیشنهادی داشتی بگو بهم هنوز خودم باورم نشده ین ...

عاااالی پیش میره😍

من خودم دوست دارم با همسرم بریم یه کافه.اونجا براش صدای ضبط شدمو پلی کنن که دارم از زبون بچم حرف میزنم و اسمشو میگم و میگم بابایی من دارم میام پیشتون.و بی بی چک و ازمایش و یه لباس نی نی هم کادو بدم بهش.البته هماهنگ‌میکنم دوست و رفیقام فیلم بگیرن یواشکی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاااالی پیش میره😍 من خودم دوست دارم با همسرم بریم یه کافه.اونجا براش صدای ضبط شدمو پلی کنن که دارم ...

چه سناریوی خوبی عزیزم انشااله دلم خواست منم اونموقع اونجا باشم😃😍

عاااالی پیش میره😍 من خودم دوست دارم با همسرم بریم یه کافه.اونجا براش صدای ضبط شدمو پلی کنن که دارم ...

اسم بچه رو که از اولش مگه انتخاب میکنی؟ کو تا جنسیتش معلوم شه😄

😭😓😭😓😭😓😭😓😭

ولی ناراحت نباش وقتی باید بشه میشه مطمئن باش به زودی ایشالا خبرشو بهم بدی دوست نازنینم با دل شکسته از خدا بخواه ناامیدت نمیکنه یه نذر کوچولو هم بکن مهم نیست چی فقط یه نذر باب دل خودت

ولی ناراحت نباش وقتی باید بشه میشه مطمئن باش به زودی ایشالا خبرشو بهم بدی دوست نازنینم با دل شکسته ا ...

عزیزم من روز سیزده ماه صفر که گفتم بریم برای حاجتمون یه چیزی بگیریم من اینو گرفتم . فقط امیدوارم خدا یه نگاهیم به دلم بکنه . به همه قسمش دادم😭

تنبلی تخمدان دارم . دعا کن نتیجه ببینم توروخدا .

هر کسی این دستمو میبینن دعا کنه برام . دیگه خسته شدم 🥺

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
عزیزم من روز سیزده ماه صفر که گفتم بریم برای حاجتمون یه چیزی بگیریم من اینو گرفتم . فقط امیدوارم خدا ...

حتما نتیجه میبینی فقط خودتو تقویت کن و شوهرتم همینطور به این زودیا انشااله نینی میاد تو دلت. منم انقدر هرماه دنبال علایم بودم و اخرم پریود شدم میفهمم چی میگی