2777
2789
واااااایییی چخوشحال کنندست اینطورتاپیکااااااخیلی خیلی تبریک میگم توروخداواس منم دعاکن این ماه باردا ...

عزیزم برات دعا میکنم به زودی تو هم هز این تاپیکا بزاری 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنون دعا کنید همه چی خوب پیش بره و سالم باشه یکبار سقط داشتم

انشالله که ی بچه سالم و صالح و خوشگل نصیبت بشه عزیزم🤲

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
علائمم فقط درد سینه و گاهی سرگیجه خیلی خفیف داشتم و البته حدودا هفته میش لکه بینی کم البته من چند دو ...

عزیزم انشالا ب سلامتی بغلش بگیری میشه الان ک ب ارزوت رسیدی واسه منم دعا کنی مشکلم حل بشه همونی ک میخام بشه🥺البته مشکل من بارداری اینا نیست مجردم..

کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺
خوشگلم مبارکه.علائمت چی بود؟من یه روز عقب انداختم الان جرئت هم ندارم بی بی چک بزنم.علائم هم وسط ماه ...

عزیزم من سینه درد و گاهی این اواخر سرگیجه خیلی خفیف حس میکردم و لکه بینی هم داشتم ولی من چند دوره بود ک بین پریودام لک میدیدم. منم میخاستم فردا صبح بزنم ولی طاقت نیاوردم دیگه

راستی دو سه روزه تکرر ادرار هم داشتم

برات دعا کردم عزیزم با چشمای اشکی تو هم برای من دعا کن

حتما عزیزم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خیلی خوشحالم برات خواهر عزیزم . انشاالله که مثبت و یه دوره بارداری عالی رو سپری کنی و نی نیت به سلام ...

منم بعد از سقطم کم مونده دوسال بشه امیدتو از دست نده منم باورم نمیشد دوتا خطه بعد اونهمه بیبی چک منفی از ته دلم از خدا میخام زودتر برات اتفاق بیفته عزیزم

منم بعد از سقطم کم مونده دوسال بشه امیدتو از دست نده منم باورم نمیشد دوتا خطه بعد اونهمه بیبی چک منف ...

فدات بشم عزیزم. 

خیلی بعد این اتفاقا ناامید میشم

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
خیلی برات خوشحالما😍😍😍چجوری میخوای به همسرت خبر بدی بهم بگو😍

میخام برم یه کفش نینی سفید بخرم کادو کنم هنوز نمیدونم پیشنهادی داشتی بگو بهم هنوز خودم باورم نشده ینی خوب پیش میره؟