2777
2789
چطور این ماه باردار شدی عزیزم ؟

من این ماه فقط ویتامین ول وومن میخوردم کار خاصی نکردم اقدام هم یک روز درمیون گاهی دو روز در میون. شوهرم هم ازمایشش واریکوسل خفیف نشون داده بود و این ماه جنسینگ میخورد البته کم خورد اونم مرتب نمیخورد

من این ماه فقط ویتامین ول وومن میخوردم کار خاصی نکردم اقدام هم یک روز درمیون گاهی دو روز در میون. شو ...

انشاالله همیشه سالم و خوشحال باشی عزیزم

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این ماه فقط ویتامین ول وومن میخوردم کار خاصی نکردم اقدام هم یک روز درمیون گاهی دو روز در میون. شو ...

سونو و ازمایشم رفته بودم مشکل خاصی نداشتم ولی بعد سقطم چندبار دچار عفونت شدم یه بارم رفتم دکتر گف زخم دهانه رحم داری قرص و پماد داد. 

و اسفند پارسال هم متفورمین خوردم دوماه ولی بینتیجه بود 

انشاالله همیشه سالم و خوشحال باشی عزیزم

عزیزم ممنون ازت همچین روزی رو برات آرزو میکنم که مث من در اوج ناباوری به آرزوت برسی. ینی من میخاستم صبر کنم تا فردا و اصلننن باورم نمیشد واقعا مثبت باشه.  

سلام عزیزم مباااارکه چه حس خوبی داشت 😍😍😍🌹🌹

ممنون که مارا تو حس خوبن شریک کردی 

برای سورپرایز همسر ، من می‌خوام بازی لب خونی انجام بدم 

تو لب خونی بهش بگم داره دوباره بابا میشه🤪😍🥲 ان شالله قسمت همه 

و حالا که تو مجبور نیستی کامل باشی، می توانی خوب باشی...🙃
عزیزم من روز سیزده ماه صفر که گفتم بریم برای حاجتمون یه چیزی بگیریم من اینو گرفتم . فقط امیدوارم خدا ...

وای چقدر قشنگه ان شاءا... سال دیگه این موقع تن نی نی باشه بعد به یاد این روزا بیوفتی و یک لبخند بزنی 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

سلام عزیزم مباااارکه چه حس خوبی داشت 😍😍😍🌹🌹 ممنون که مارا تو حس خوبن شریک کردی  برای سورپ ...

سلام ممنون عزیزم از مهربونیت‌ . خداروشکر انشااله خبرای شاد زیاد بشنویم.افرین ایده جالبی بود منم امتحان میکنم