2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 136 پست
من همش میگم نکنه شکممو ببرن بچه نباشه یا سر نداشته باشه یا شکل بچه قورباغه باشع

این چه فکریه عزیزم

پس سونو واسه چیه؟

این سری که رفتی سونو به دکتر بگو بهت نشون بده اجزای بدنش رو. 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان مرسی که گفتی عزیزم

قربونت🌹

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
این چه فکریه عزیزم پس سونو واسه چیه؟ این سری که رفتی سونو به دکتر بگو بهت نشون بده اجزای بدنش رو.& ...

خب انومالی رفتم تو سونو هم تا هیپوتالاموس و همه چی مغزو دور سر دور ران دور شکمو اندازه گرفته اونوقت من نمی‌دونم چه خاکی تو سرم شده 

اتفاقا منم سز اختیاریم... انشاالله گلم ..من ۸ ماه استراحتم 

من با اینکه استراحت سر کار میرم😄 خونه که می مونم جوری استرس میگیرم که اصلا قابل وصف نیست

من همش میگم نکنه شکممو ببرن بچه نباشه یا سر نداشته باشه یا شکل بچه قورباغه باشع

اسی اولا ببخشید من تو تاپیکت خیلی حرف بی ربط درمورد گهواره زدم،دوما منم این فکرا رو میکردم حتی خواب میدیدم بچم لاکپشته یا سونو گفته بود پسزه  ولی خواب میدیدم یه پسر و چهارتا دختره که تو سونو دخترا رو ندیدن!(بحثم جنسیت نیس) از زایمان وحشتناک میترسیدم همش گریه میکردم،اینا میگذره و الکیه نگران نباش

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
خب انومالی رفتم تو سونو هم تا هیپوتالاموس و همه چی مغزو دور سر دور ران دور شکمو اندازه گرفته اونوقت ...

آروم باش عزیزم

این سری به دکتر سونو بگو چشم بینی و لب رو بهت نشون بده. من سری پیش از دکتر خواستم. بقیش رو فقط و فقط باید به خدا بسپاریم 

چرا استراحتی گلم

چون سه ماهه اول دوبار خونریزی داشتم و چندین بار لکه بینی

از ماه اول تا پایان ماه چهارم شیاف پروژسترون استفاده کردم. از ماه چهارم تا حالا هم هرهفته یکی آمپول پروژسترون.

دکترم گفت باید استراحت باشی ولی من نمی تونم زیاد تو خونه بمونم