2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 136 پست
چون سه ماهه اول دوبار خونریزی داشتم و چندین بار لکه بینی از ماه اول تا پایان ماه چهارم شیاف پروژستر ...

دقیقا منم مثل توام از اول حاملگیم هر روز شیاف بخاطر جفت پایین ...بعد اونم هفته ای یکی آمپول چون طول سرویکسم کمه من اصلا از در خونه پامو بیرون نمیزارم از ترسم جز برای دکتر و سونو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم مثل توام از اول حاملگیم هر روز شیاف بخاطر جفت پایین ...بعد اونم هفته ای یکی آمپول چون طول ...

می فهمم خیلی سخته

تو می تونی خونه بمونی من وقتی خونه میمونم افسرده میشم 

واسه همین میرم بیرون ، خرید و رانندگی و سر کار

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
می فهمم خیلی سخته تو می تونی خونه بمونی من وقتی خونه میمونم افسرده میشم  واسه همین میرم بیرون ...

آخه من درد واژن خیلی دارم و طول سرویکسمم کم شده حتی تا الان جرات نکردم واسه خرید وسایل بچه بیرون برم ..گذاشتم وارد ماه نه بشم بعد 

آخه من درد واژن خیلی دارم و طول سرویکسمم کم شده حتی تا الان جرات نکردم واسه خرید وسایل بچه بیرون برم ...

طول سرویکس چند بود مال شما؟

تو سونو انومالی که طول سرویکس رو میگن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
من ان تی و انومالی ۳۸ بود بعد هفته ۲۴ زیر دلم گرفت رفتم سونو گفت شده ۳۲ 🥺

بابا مال تو که عالیه

طول سرویکس من ۳۱ بود 

تو هفته چند؟

تو آنومالی هفته ۱۸

دیگه هم دکتر برام ننوشت

من زیر دلم و واژنم خیلی درد می‌کنه خیلی 

من همش ببخشید آروغ و تنگی نفس دارم. دیشب هر چی خورده بودم برگردوندم.  خیلی بده واقعا

من همش ببخشید آروغ و تنگی نفس دارم. دیشب هر چی خورده بودم برگردوندم.  خیلی بده واقعا

من گاهی سوزش معده میگیرم و تنگی نفس اما همیشگی نیس بیشترشبا میاد ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واسه اختیاری چقد ازت میگیره 

من گاهی سوزش معده میگیرم و تنگی نفس اما همیشگی نیس بیشترشبا میاد ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واسه اختیاری چقد ازت می ...

دکترم گفت ۱۵

اما دوستم میگه باید قبلش بهش کارت هدیه یا همچین چیزی بدی 

عزیزم دکترم می گفت موردی نداره ولی خودم به توصیه قدیمی ها پا روی پا نمی ذاشتم و وقت خواب رو به بالا نمی خوابیدم‌ ولی دکترم اعتقادی به این مسایل نداشت. در هر ثورت جدی نیست و خیلی نگران نباش