2777
2789
عنوان

عادیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست

شربت گلاب و زعفران درست کن بخور. شادی آوره

دمنوش سنبل‌الطیب هم علاوه بر شادی آور بودن، آرامبخش هم هست.

و اینکه به نظرم شما نیاز به حجامت داری. 

تا هوا خوبه، یه مطب طب سنتی برو، اگر گفتن حجامت برات خوبه، حتماً انجام بده، تأثیر خیلی خوبی داره. شما باید بهار این کارُ میکردی. 

یواش یواش از یه سری کارهای کوچیک شروع کن. مثلا ساعت خوابت رو تنظیم کن. میزان اومدنت به مجازی رو کنتر ...

بله درسته حتما امتحان میکنم اینارو ممنون

فقط اینکه اون بالا ی حرفایی زدم فکر کردم هم جنس خودمین..به هر حال ببخشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت گلاب و زعفران درست کن بخور. شادی آوره دمنوش سنبل‌الطیب هم علاوه بر شادی آور بودن، آرامبخش هم ه ...

حجامت درد داره؟ و اینکه کجا باید انجام بدم

از امشب میخام قرص فولیکوفر اهن بخورم ببین تاثیر داره اخه دکتر گفت اهنت کمه

یهو سردم میشه این ۲ روز عطسه هم میکنم ولی ابریزش ندارم

حجامت درد داره؟ و اینکه کجا باید انجام بدم از امشب میخام قرص فولیکوفر اهن بخورم ببین تاثیر داره اخه ...

اگر جای خوب و معتبر بری، درد نداره، جاش هم نمیمونه. دردش در حد خراشه. باید بری مطب طب سنتی. سرچ کن ببین توی شهرتون کجاها هست. 

به جای قرص آهن، میتونی روزی یک الی دو قاشق شیره بخوری (شیره انگور، توت، خرما، انجیر، به تنهایی یا ترکیبش) کم‌خونی رو رفع میکنه. طبیعی هم هست.

اگر جای خوب و معتبر بری، درد نداره، جاش هم نمیمونه. دردش در حد خراشه. باید بری مطب طب سنتی. سرچ کن ب ...

خرما این چیزارو میخورم ولی میخام قرصشم اگه تونستم تا س هفته بخورم

احساس میکنم این ویروسه رو گرفتم

دو روزه حالم بده

بیحالی شدید..گلاب ب روتون یهو اسهال میشم

یهو بدنم سرد میشه یهو گرم میشم(درونی)

عطسه میکنم ولی ابریزش ندارم

خرما این چیزارو میخورم ولی میخام قرصشم اگه تونستم تا س هفته بخورم احساس میکنم این ویروسه رو گرفتم ...

اگر این آنفولانزا جدیده رو گرفته باشی، حدود دو هفته درگیرشی تا خوب بشی. 

توکل به خدا، ان‌شاءاله که زودتر سلامتی کاملتو چه جسمی، چه روحی به دست بیاری.

اگر این آنفولانزا جدیده رو گرفته باشی، حدود دو هفته درگیرشی تا خوب بشی.  توکل به خدا، ان‌شاءال ...

این چیزا میتونه علائمتش باشه؟؟ الان میخام قرص سرما خوردگی بخورم

ی هفته شده اینجوری ام 

داشتم خوب میشدم رفتم مدرسه همشون مریض بودن منم ماسک نداشتم بدبختی

این چیزا میتونه علائمتش باشه؟؟ الان میخام قرص سرما خوردگی بخورم ی هفته شده اینجوری ام  داشتم ...

آنفولانزا جدیده اصلیترین علامتش سرفه‌س. سرفه‌های شدید و مزمن 

پسر من گرفته بود، هفته‌ی اول مثل سرماخوردگی عادی بود، گلودرد و تب و ... فکر کردیم خوب شده، یه دفعه سرفه‌هاش شروع شد دیگه ول نکرد

آنفولانزا جدیده اصلیترین علامتش سرفه‌س. سرفه‌های شدید و مزمن  پسر من گرفته بود، هفته‌ی اول مثل ...

من ی روز سرفه داشتم گلوم ی جوری بود ولی فقط تا نیم ساعت تک و توک سرفه میکردم بعدش قطع شد 

نمبدونم دارم سرما میخورم یا ن 

الان میخام قرص سرما خوردگی بخورم

بله درسته حتما امتحان میکنم اینارو ممنون فقط اینکه اون بالا ی حرفایی زدم فکر کردم هم جنس خودمین..به ...

خواهش میکنم. بله متوجه شدم. اشکالی نداره حرف بدی نزدی شما هم مثل دختر خودم