nazgol12389 مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 عنوان عادیه؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست پارسال اوایل بهار یه احساسی داشتم..کسل بودم و بیحال احساس غش داشتمخیلی گریه میکردم هی شکلات میخوردم میگفتم شاید فشارم پایینه ولی اثر نمیکرد به مادرم گفتم گفت واسه فصل بهاره و این فصل باعث غلظت خون میشهالان هم اول پاییز این حس رو دارمعادیه؟دیشب مادرمو بغل کردم فقط گریه کردم،مادرم میگه خب بگو چته چرا حالت بده ولی اصلا نمیدونم حالمو چجوری توصیف کنم 1401/07/28 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7598 شربت گلاب و زعفران درست کن بخور. شادی آورهدمنوش سنبلالطیب هم علاوه بر شادی آور بودن، آرامبخش هم هست.و اینکه به نظرم شما نیاز به حجامت داری. تا هوا خوبه، یه مطب طب سنتی برو، اگر گفتن حجامت برات خوبه، حتماً انجام بده، تأثیر خیلی خوبی داره. شما باید بهار این کارُ میکردی.
nazgol12389 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 یواش یواش از یه سری کارهای کوچیک شروع کن. مثلا ساعت خوابت رو تنظیم کن. میزان اومدنت به مجازی رو کنتر ... بله درسته حتما امتحان میکنم اینارو ممنونفقط اینکه اون بالا ی حرفایی زدم فکر کردم هم جنس خودمین..به هر حال ببخشید
nazgol12389 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 شربت گلاب و زعفران درست کن بخور. شادی آوره دمنوش سنبلالطیب هم علاوه بر شادی آور بودن، آرامبخش هم ه ... حجامت درد داره؟ و اینکه کجا باید انجام بدماز امشب میخام قرص فولیکوفر اهن بخورم ببین تاثیر داره اخه دکتر گفت اهنت کمهیهو سردم میشه این ۲ روز عطسه هم میکنم ولی ابریزش ندارم
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7598 حجامت درد داره؟ و اینکه کجا باید انجام بدم از امشب میخام قرص فولیکوفر اهن بخورم ببین تاثیر داره اخه ... اگر جای خوب و معتبر بری، درد نداره، جاش هم نمیمونه. دردش در حد خراشه. باید بری مطب طب سنتی. سرچ کن ببین توی شهرتون کجاها هست. به جای قرص آهن، میتونی روزی یک الی دو قاشق شیره بخوری (شیره انگور، توت، خرما، انجیر، به تنهایی یا ترکیبش) کمخونی رو رفع میکنه. طبیعی هم هست.
nazgol12389 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 اگر جای خوب و معتبر بری، درد نداره، جاش هم نمیمونه. دردش در حد خراشه. باید بری مطب طب سنتی. سرچ کن ب ... خرما این چیزارو میخورم ولی میخام قرصشم اگه تونستم تا س هفته بخورماحساس میکنم این ویروسه رو گرفتمدو روزه حالم بدهبیحالی شدید..گلاب ب روتون یهو اسهال میشمیهو بدنم سرد میشه یهو گرم میشم(درونی)عطسه میکنم ولی ابریزش ندارم
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7598 خرما این چیزارو میخورم ولی میخام قرصشم اگه تونستم تا س هفته بخورم احساس میکنم این ویروسه رو گرفتم ... اگر این آنفولانزا جدیده رو گرفته باشی، حدود دو هفته درگیرشی تا خوب بشی. توکل به خدا، انشاءاله که زودتر سلامتی کاملتو چه جسمی، چه روحی به دست بیاری.
nazgol12389 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 اگر این آنفولانزا جدیده رو گرفته باشی، حدود دو هفته درگیرشی تا خوب بشی. توکل به خدا، انشاءال ... این چیزا میتونه علائمتش باشه؟؟ الان میخام قرص سرما خوردگی بخورمی هفته شده اینجوری ام داشتم خوب میشدم رفتم مدرسه همشون مریض بودن منم ماسک نداشتم بدبختی
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7598 این چیزا میتونه علائمتش باشه؟؟ الان میخام قرص سرما خوردگی بخورم ی هفته شده اینجوری ام داشتم ... آنفولانزا جدیده اصلیترین علامتش سرفهس. سرفههای شدید و مزمن پسر من گرفته بود، هفتهی اول مثل سرماخوردگی عادی بود، گلودرد و تب و ... فکر کردیم خوب شده، یه دفعه سرفههاش شروع شد دیگه ول نکرد
nazgol12389 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 7472 آنفولانزا جدیده اصلیترین علامتش سرفهس. سرفههای شدید و مزمن پسر من گرفته بود، هفتهی اول مثل ... من ی روز سرفه داشتم گلوم ی جوری بود ولی فقط تا نیم ساعت تک و توک سرفه میکردم بعدش قطع شد نمبدونم دارم سرما میخورم یا ن الان میخام قرص سرما خوردگی بخورم
moomiaa عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 63 بله درسته حتما امتحان میکنم اینارو ممنون فقط اینکه اون بالا ی حرفایی زدم فکر کردم هم جنس خودمین..به ... خواهش میکنم. بله متوجه شدم. اشکالی نداره حرف بدی نزدی شما هم مثل دختر خودم