2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من رفتم سمتش رابطه جنسیمون خیلی خوب شده، ولی صبحش دوباره انگار با هم غریبه ایم، میدونی اصلا ا ...

خوبه ،ادامه بده زمان بگذره بهترم میشه،صبح ها که سرده بیشتر بهش توجه کن،بهش بفهمون از دیشب خیلی خوشحالی که باهاش بودی،از مردانگی و توانایی هاش بگو،مردا میمیرن برا تعریف از مردانگی شون بشنوند،غلو نکنا،در حد قابل قبول ازش تعریف کن که زیادم دور بر نداره،خودتم کوچک و ذلیل نکنی،(از محبت خارها گل میشود)***

خوبه ،ادامه بده زمان بگذره بهترم میشه،صبح ها که سرده بیشتر بهش توجه کن،بهش بفهمون از دیشب خیلی خوشحا ...

اتفاقا خیلی از این حرفا تو رختخواب بهش زدم، اونم نشون میده که خوش گذشته، در کل دوتامون از سکسمون راضی هستیم فقط رابطه عاطفی مون خوب نیست اصلا

اتفاقا خیلی از این حرفا تو رختخواب بهش زدم، اونم نشون میده که خوش گذشته، در کل دوتامون از سکسمون راض ...

تا وقتی رابطه احساسی نباشه رابطه جذابی هم در رختخواب نخواهد بود،پس نگران نباش ،همین که داغ چ با احساس پذیرای هم هستین در خلوت سعی من در ملا عام هم اینگونه پیش بره مشکلی نیست،نگرانت بی مورد هست دل خوش دار که زندگیت شیرینه

بخون چی واسه گرم شدن مردها خوبه ، بده بخوره.

همه اینها رو هم انجام دادم، تا دلت بخواد خیلی عذر میخوام شق میکنه، هفته ای دو بار حداقل، ولی همش که این نیسن زن محبت میخواد توجه میخواد

بله دیگه، قرار رابطه رو گذاشته بودن  اگر من اون روز متوجه نمی‌شدم الان انجام داده بودن

واای یعنی چی گفتن؟ چطوری فهمیدی؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
واای یعنی چی گفتن؟ چطوری فهمیدی؟

ی بار تو حمام بود پیام خوندم گوشی رو ازم گرفت، شک کردم خانم ، توجیه کرد که مرد، چند روز بعد صبح زود گوشی رو برداشتم تا پیام داده شب کجا بودی جواب ندادی، کنجکاو شدم و خوندم پیام‌ها رو ، بله حدسم درست بوده