چرا شوهرم اینقدر سرد و بی احساس، فک کردم بعد از اینکه متوجه خیانتش شدم و اظهار پشیمونی کرد رفتارش رو تغییر میده ولی تو رابطه عاطفی خیلی سرد، احساس تنهایی میکنم و عصبی شدم خیلی
اتفاقا من رفتم سمتش رابطه جنسیمون خیلی خوب شده، ولی صبحش دوباره انگار با هم غریبه ایم، میدونی اصلا ا ...
خوبه ،ادامه بده زمان بگذره بهترم میشه،صبح ها که سرده بیشتر بهش توجه کن،بهش بفهمون از دیشب خیلی خوشحالی که باهاش بودی،از مردانگی و توانایی هاش بگو،مردا میمیرن برا تعریف از مردانگی شون بشنوند،غلو نکنا،در حد قابل قبول ازش تعریف کن که زیادم دور بر نداره،خودتم کوچک و ذلیل نکنی،(از محبت خارها گل میشود)***
اتفاقا خیلی از این حرفا تو رختخواب بهش زدم، اونم نشون میده که خوش گذشته، در کل دوتامون از سکسمون راض ...
تا وقتی رابطه احساسی نباشه رابطه جذابی هم در رختخواب نخواهد بود،پس نگران نباش ،همین که داغ چ با احساس پذیرای هم هستین در خلوت سعی من در ملا عام هم اینگونه پیش بره مشکلی نیست،نگرانت بی مورد هست دل خوش دار که زندگیت شیرینه
ی بار تو حمام بود پیام خوندم گوشی رو ازم گرفت، شک کردم خانم ، توجیه کرد که مرد، چند روز بعد صبح زود گوشی رو برداشتم تا پیام داده شب کجا بودی جواب ندادی، کنجکاو شدم و خوندم پیامها رو ، بله حدسم درست بوده