چرا شوهرم اینقدر سرد و بی احساس، فک کردم بعد از اینکه متوجه خیانتش شدم و اظهار پشیمونی کرد رفتارش رو تغییر میده ولی تو رابطه عاطفی خیلی سرد، احساس تنهایی میکنم و عصبی شدم خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید بعد بر ملا شدن خیانت ش شما هم دلسرد و لی تفاوتی نشون میدی بهش،و این باعث شرمساری و دوری میشه،طوری رفتار کن که بفهمه بخشیدی،بفهمه کینه ای در دل نداری تا مثل قبل گرم و با احساس باشه،اگر رفتارت اینگونه است،اگر مشکلی تو رفتار و برخورد نیست،اون خودش به نوعی شرمساره وخجالت میکشه،توپا پیش بذار جذبش کن،حالا اگر خانما حمله نمی کنند باید بعضی از خیانتا را ریشه اش رو در رفتار همسر هم رد یابی کرد،چون بعضی خانما به محض مادر شدن تمام هم و غم شون میشه بچه،و شوهر یا فراموش یا در درجه چندم توجه قرار می گیره که این رفتار باعث کشیده شدن سمت دیگر خانما میشه،بهوش باشید و چشم ها باز که آنچه میکارید،روزی درو خواهد شد
شاید بعد بر ملا شدن خیانت ش شما هم دلسرد و لی تفاوتی نشون میدی بهش،و این باعث شرمساری و دوری میشه،طو ...
آخه آدم نمیتونه فراموش کنه فکر کنید برعکسش بود آیا اونومرد میتونست شاد و خوشحال باشه و به زندگی عادیش ادامه بده زن ها عاطفی هستن و قلبشون هزار تکه میشه