2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست
هنوز سی سالت هم نشده...مطمئن باش خدا بهت میده بزودی 

برام دعا کن

حرفات بهم خیلی روحیه داد

کلاً آدم نگرانی هستم

اصلاً فکرشم نمیکردم باردار شدن انقدر سخت باشه فکر میکردم تا بخوای یه دونه تو بغلته اما دیدم اینجوریام نیست ترسیدم

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برام دعا کن حرفات بهم خیلی روحیه داد کلاً آدم نگرانی هستم اصلاً فکرشم نمیکردم باردار شدن انقدر سخ ...

خب عزیزم برا همه شبیه هم نیست..کلا تقدیر آدم ها فرق داره...اینجا یکی ۵ سال بچه گیرش نیومد ناامید بود بعداً سه تا خدا بهش داد...یکی دیگه هم بعد ۶ سال بچه دار شد...از کجا میدونی سال بعد چی قراره پیش بیاد...خود من عزیزم ۳۱ سالمه شوهرم ندارم..بخدا توکل کردم میدونم بختم یه جایی بهتر باز میشه...من دعات میکنم حتما..تو هم برا من دعا کن لطفا

خب عزیزم برا همه شبیه هم نیست..کلا تقدیر آدم ها فرق داره...اینجا یکی ۵ سال بچه گیرش نیومد ناامید بود ...

ان شاء الله خوشبخت بشی

و یه بخت عالی نصیبت بشه 

اما حرف دل زیاده ما خانوما تا مجردیم نگرانیم بخاطر ازدواج

بعدش بخاطر بارداری بعدش نگران آینده بچه

پس کی واسه خودمون زندگی کنیم؟

باور کن کلی برنامه دارم اما از استرس باردار نشدنم نمیتونم روشون تمرکز کنم

ان شاء الله خوشبخت بشی و یه بخت عالی نصیبت بشه  اما حرف دل زیاده ما خانوما تا مجردیم نگرانیم ...

دقیقا همینه.تو هر دوره نگرانی هست...من والا خوشی چندانی ندارم..نه کاری نه چیزی..یه خانواده سخت گیری که نمی‌ذارن حتی تنها بیرون بری..بخاطر این میگم خدا کنه شوهر خوب بیاد برم از دستشون راحت شم...جووونیم داره همینجوری میگذره بدون هیچ هدفی..برا آدم تصمیم میگیرن..ازدواج هم کنم صد در صد مشکلات خودشو داره 

ان شاء الله خوشبخت بشی و یه بخت عالی نصیبت بشه  اما حرف دل زیاده ما خانوما تا مجردیم نگرانیم ...

خب سعی کن به برنامه ای که تو ذهنته فکر کنی...ذهنتو مشغول کن..تا زمان بگذره..هر وقت باردار شدی اون موقع برنامه هاتو کنار بذار

دقیقا همینه.تو هر دوره نگرانی هست...من والا خوشی چندانی ندارم..نه کاری نه چیزی..یه خانواده سخت گیری ...

ان شاء الله یه آقای پاک و دارای انسانیت نصیبت بشه به روزای سختت بخندی از ته دلم برات دعا میکنم خوشبخت بشی

خب سعی کن به برنامه ای که تو ذهنته فکر کنی...ذهنتو مشغول کن..تا زمان بگذره..هر وقت باردار شدی اون مو ...

اتفاقاً باردار باشم خیالم جمع میشه

الان همش نگرانم همش درگیر تقویم و پریودی و بیبی چکم 

منتظری برای یه چیز نامعلوم خیلی سخته

ان شاء الله یه آقای پاک و دارای انسانیت نصیبت بشه به روزای سختت بخندی از ته دلم برات دعا میکنم خوشبخ ...

ممنونم ان شالله بزودی نی نی دار بشی و از منتظر بودن دربیاید..سال دیگه این موقع آغوشت در باشه