بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برام دعا کن حرفات بهم خیلی روحیه داد کلاً آدم نگرانی هستم اصلاً فکرشم نمیکردم باردار شدن انقدر سخ ...
خب عزیزم برا همه شبیه هم نیست..کلا تقدیر آدم ها فرق داره...اینجا یکی ۵ سال بچه گیرش نیومد ناامید بود بعداً سه تا خدا بهش داد...یکی دیگه هم بعد ۶ سال بچه دار شد...از کجا میدونی سال بعد چی قراره پیش بیاد...خود من عزیزم ۳۱ سالمه شوهرم ندارم..بخدا توکل کردم میدونم بختم یه جایی بهتر باز میشه...من دعات میکنم حتما..تو هم برا من دعا کن لطفا
ان شاء الله خوشبخت بشی و یه بخت عالی نصیبت بشه اما حرف دل زیاده ما خانوما تا مجردیم نگرانیم ...
دقیقا همینه.تو هر دوره نگرانی هست...من والا خوشی چندانی ندارم..نه کاری نه چیزی..یه خانواده سخت گیری که نمیذارن حتی تنها بیرون بری..بخاطر این میگم خدا کنه شوهر خوب بیاد برم از دستشون راحت شم...جووونیم داره همینجوری میگذره بدون هیچ هدفی..برا آدم تصمیم میگیرن..ازدواج هم کنم صد در صد مشکلات خودشو داره