2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست

الاهی از خدا میخوام  تا سال اینده یه نی نی بقلته الاهی امین ازته ته دلم برات دعا میکنم چون درکت میکنم منخیلی سختی کشیدم دوتا سقط-ویه بار بچه بدنیا اوردم فوت کرد خیلی سخته خدا شکر کن گلم این داغ ها رو ندیدی الاهی دامنت هرچی زود تر سبز بشه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت درمان بودم پلی کیستیکم پریود آدم واری ندارم سر همون میترسم

انشالله ک جواب میگیری 

منم همه میگفتن نمیشه چون لاغری وزنم ۳۶بود

و دوتاسقط داشتم 

دلشکسته ک بودم نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم خودش معجزه کرد برام .

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
اي جانم❤️چه مهربون🌺 براتون آيت الكرسي خوندم بهترينا نصيبتون

بخدا این همه محبت میبینم تو اینجا مدام گریه ام میگیره آخه چقدر قلبتون بزرگه که برای یه غریبه دعا میخونید 

از خدا میخوام آثار دعایی که برام خوندی هزار برابرش برگرده به زندگیت

منم برای شما زیارت عاشورا میخونم امروز

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
الاهی از خدا میخوام  تا سال اینده یه نی نی بقلته الاهی امین ازته ته دلم برات دعا میکنم چون درکت ...

ممنونم عزیزم

چقدر سخته من تجربه بارداری اصلاً نداشتم

اما میدونم سقط چقدر درد آوره منتظر باشی خیلی کمتر عذابت میده 

بعدش نی نی دار شدی؟

انشالله ک جواب میگیری  منم همه میگفتن نمیشه چون لاغری وزنم ۳۶بود و دوتاسقط داشتم  دلشکس ...

مرسی عزیز دلم

طبیعی باردار شدین؟

یا تحت درمان بودی؟

بخدا این همه محبت میبینم تو اینجا مدام گریه ام میگیره آخه چقدر قلبتون بزرگه که برای یه غریبه دعا میخ ...

من خودم حاجت دارم..وقتی میبینم اینجا کسی التماس دعا داره براش دعا میکنم..عزیزم غریبه و آشنا نداره...همه دل دارن و حاجت..اگه برا دیگران دعا کنیم خیرش بخودمون میرسه