رفیق_۷۳ مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 عنوان درد دل | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 65 پست دلم میخواد لباس بچه بخرم برای بعد که مامان شدم یهو توی دلم خالی میشه میگم نکنه مامان نشم و این لباس بشه آینه دِق چه حسی بدی هست لباس بچه که میبینم ناخوداگاه به وجد میام و ذوق میکنم😭😭😭😭😭😭دلاتون پاکه برام دعا کنید خدا بهم نی نی سالم بده اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ 1401/07/28 | 05:49 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmakk3 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 1680 از ته قلبم برات دعا کردم به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19755 الاهی از خدا میخوام تا سال اینده یه نی نی بقلته الاهی امین ازته ته دلم برات دعا میکنم چون درکت میکنم منخیلی سختی کشیدم دوتا سقط-ویه بار بچه بدنیا اوردم فوت کرد خیلی سخته خدا شکر کن گلم این داغ ها رو ندیدی الاهی دامنت هرچی زود تر سبز بشه محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
yayaho عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 240 ترس توی وجودمه همش به چیزای منفی فکر میکنم میترسم بشه حسرت به خودت استرس نده اگه سابقه ندارین تو خانواده نزدیک دیگه غصه خوردن نداره حتما باردار میشی گلم💕
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 مگه چندوقته اقدامی این افکار منفی اومده سراغت؟؟؟؟؟ تحت درمان بودم پلی کیستیکمپریود آدم واری ندارم سر همون میترسم اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 چشم اگر قابل باشم🤍 ممنونم عزیزم ❤️ اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
pashmako عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 7136 تحت درمان بودم پلی کیستیکم پریود آدم واری ندارم سر همون میترسم انشالله ک جواب میگیری منم همه میگفتن نمیشه چون لاغری وزنم ۳۶بودو دوتاسقط داشتم دلشکسته ک بودم نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم خودش معجزه کرد برام . دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 اي جانم❤️چه مهربون🌺 براتون آيت الكرسي خوندم بهترينا نصيبتون بخدا این همه محبت میبینم تو اینجا مدام گریه ام میگیره آخه چقدر قلبتون بزرگه که برای یه غریبه دعا میخونید از خدا میخوام آثار دعایی که برام خوندی هزار برابرش برگرده به زندگیتمنم برای شما زیارت عاشورا میخونم امروز اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 از ته قلبم برات دعا کردم بخاطر قلبت که مهربونه ان شاء الله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی قشنگم❤️ اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 الاهی از خدا میخوام تا سال اینده یه نی نی بقلته الاهی امین ازته ته دلم برات دعا میکنم چون درکت ... ممنونم عزیزمچقدر سخته من تجربه بارداری اصلاً نداشتماما میدونم سقط چقدر درد آوره منتظر باشی خیلی کمتر عذابت میده بعدش نی نی دار شدی؟ اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 انشالله ک جواب میگیری منم همه میگفتن نمیشه چون لاغری وزنم ۳۶بود و دوتاسقط داشتم دلشکس ... مرسی عزیز دلمطبیعی باردار شدین؟یا تحت درمان بودی؟ اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 مگه چن ساله ازدواج کردی ۵ ساله اما اوایل به بچه دار شدن فکر نمیکردم اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3841 بخدا این همه محبت میبینم تو اینجا مدام گریه ام میگیره آخه چقدر قلبتون بزرگه که برای یه غریبه دعا میخ ... من خودم حاجت دارم..وقتی میبینم اینجا کسی التماس دعا داره براش دعا میکنم..عزیزم غریبه و آشنا نداره...همه دل دارن و حاجت..اگه برا دیگران دعا کنیم خیرش بخودمون میرسه
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3841 ۵ ساله اما اوایل به بچه دار شدن فکر نمیکردم چن سالته؟ من دیدم خیلیا بعد ۵ سال باردار شدن نگران نباش تو هم میشی
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 چن سالته؟ من دیدم خیلیا بعد ۵ سال باردار شدن نگران نباش تو هم میشی ۲۸ سالمهخدا کنه خدا کنه خدا کنه توکل کردم بهش اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ