2777
2789

منم لکه بینی داشتم رفتم دکتر فهمیدم عفونت دارم ازاونه 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینی در دوران بارداری واقعا استرس زا و سخته... 

استرس هم که خودش سمه...

خواهش می‌کنم هم خودتون همه ی تلاشتون رو بکنید که از هر ناراحتی و دلهره ای به دور باشید و هم از اطرافیانتون بخواهید که کمک کننند تا این دوران رو در شرایط آروم و خوب سر کنید. 

تا حد امکان استراحت کنید 

انقدر که از خوابیدن و بی تحرکی خسته شید! ولی تا ۳ ماهگی صبوری کنید 

امیدوارم که به سلامتی و با خوشحالی، پاره ی تنتون رو در آغوش بگیرید  🌺❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

آخه هیچ سوزش یا خارشی ندارم عزیزم قبل از بارداری هم عفونت نداشتم فقط چند روزیه ترشحاتم زرد زنگ شده ب ...

منم هیچ مشکلی نداشتم قبل بارداریم عفونت نداشتم میگن از رابطس بعدا بوجود میاد ازمایش دادم فهمیدم بهتره بادکترت مشورت کنی ی ازمایش بده حتما 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
یعنی ممکنه قطع بشه یا دوباره میاد استرس گرفتم عزیزم😢

استرس تو دوران بارداری سمه عزیزم اصلا فکرتو درگیرش نکن فردا یه دکتر برو که خیالتم راحت شه

ایشالا که چیزی نیست لکه بینی اکثرا طبیعیه تو اوایل بارداری

اتفاقا دیشب یه ناراحتی و بحث و اعصاب خوردیو  پشت سر گذاشته بودم امروز اینجور شدم

ای وای... 

خواهش می‌کنم لااقل فقط تا ۳ ماهگی خودت رو از تنش ها دور کن 

اصلا در موقعیت هایی که می‌دونی عصبی و ناراحتت می‌کنه قرار نگیر🙏🏻🌺

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻