ی فامیل دور داریم پسر از من خوشش میاد مهندسه بعد قیافشم عالیه پارسال بهم گفت عاشقم شده اینا منم دیدم خیلی شرایطش خوبه گفتم چند روز حرف بزنیم ببینم اخلاقت چطوریه البته من اون موقع ی مدت میشد از ی نفر جداشده بودم حدودا ۵ ۶ ماه بنابر این فقط بخاطر شرایطش قبول کردم چند روز باهاش در ارتباط باشم گفتم که قبلا ی نفر تو زندگیم بوده بهش اما چون اون رابطه قبل روم تاثیر بد گذاشته بود هیچ حسی به این ننداشتم میگفتم کاش حرف نزنه کاش تموم کنه حرفاشو بخوابم از هر چیزی استفاده میکردم ازم دور شع بعد گفتم ننی تونم بهت حسی ندارم هر چقدر گفت با مرور زمان عاشقم میشی گفتم نه اینجوری بگذره توم عاشقم میشی بد تر میشه تو این ی سال هر ماه بهم پیام داد من بد ترین حرفارو بهش گفتم که دس از سرم بردار اما بازم دس بر دار نیس میگه خیلی دوست دارم نمی تونم ازت بگذرمو و اینا الان بین دو راهی موندم از ی طرف میترسم قبول کنم مثل قبل بهش حسی نداشه باشم البته فقط ی هفته باهاش در ارتباط بودم از ی طرفم من اصلا تو این مدت از کسی خوشم نیومده بعد دو سال جدایی احساس میکنم شاید مشکل از خودمه باید بهش زمان بدم شاید عاشقش شدم اما مشکل الان اینه خب من بگم اشکال نداره زمان بدم میترسم عاشقش نشم اون وقت اون بد تر عاشقم میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم به اميده اينكه بعد ازدواج عاشق ميشم با يه پسر خوب ، ازدواج كردم و الان اكسمو هروز توو دانشگاه با دوس دخترش ميبينم و حسرت ميخورم ولي خودم هنوز عاشقه همسرم نشدم
نارحت شدم گلم ولی من دیگه هیچ هسی ب دوس پسر سابقم ندارم حتی برام مهم نیس با کی باشه یا نا
وقتی به اونی ک رفته دیگ فکر نکنی یا ب این باور برسی که دیگه تموم شده و برنمیگرده خیلی راحت تر میتونی این جدیدرو قبول کنی و یهو قرار نیست ازذواج کنی باهاش برو بیا ی مدت یکی دو هفته اول خیلی سخته کم کم عاذی میشه و وابسته میشی بعدش دوس داشتن میاد اگ اینجوری شذی میتونی ازدواج کنی ولی بهش قول ازدواج نده اول برو بیا باهاش قشنگ