شوهرم خیلی با زنها راحته هی دعوا و بحث داریم اصلا محبت نمیکنه بهمتوجه نمیکنه اون رفناری که با زنهای حتی تو فامیلشون دارع توخونه بامن نداره شدم کوزت فقط میخوره و سرش تو گوشیه توروخدا کمکم کنید چیکار کنم
زندگی خودتو کن یه مدت بهش اهمیت نده و فقط به خودت برس .زیرزیرکی دلبری کن ولی محل نده .شاد باش واسه خ ...
بخدا الان ۶ ماهه اینطوریم خیلی دوسش دارم نمیدونم چی شده اصلا اینجوری نبود ی همکار داست باخانوما راحت بود اون روی اینو باز کرد تاانقد سردیم که معذرت میخوام همسری که هفته ای ۵ بار رابطه میخواست الان ۴ ماهه رابطه نداره اصلا دستش به دستم نخورده فکرای بدی میاد ذهنم ولی فکرشم داغونممیکنه
فقط سر خودمو گرم میکنم روزام بگذره افسرده شدم توخونه اصلا باهم حرف نمیزنیم واقعا خسته شدم هرچقد محبت ...
یع شخص ثالث مطمعن پیدا کن به اون بگو باهاش حرف بزنه اینطوری باور میکنه که قضیه مهمیه که با کسی درمیون گذاشتی مثل دایی پدری برادری عمویی کسی البته باید سربسته و محتاطانه بهشون بگی که نگه چرا رفتی زندگی شخصی مونو به کسی گفتی
یع شخص ثالث مطمعن پیدا کن به اون بگو باهاش حرف بزنه اینطوری باور میکنه که قضیه مهمیه که با کسی درمی ...
باهاش حرف زدم حتی دعوایی که داریم و خیلی وقتا جدیه خودش شکایتمو میبره پیش خونوادم میگه دخترشما به منگیر میده و....اصلا این یک مورد نمیتونم انجام بدمچون رد شده و ادم کاملا برعکسیه