2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون با زنهای دیگه راحته

759 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی با زنها راحته هی دعوا و بحث داریم اصلا محبت نمیکنه بهم‌توجه نمیکنه اون رفناری که با زنهای حتی تو فامیلشون دارع توخونه بامن نداره شدم کوزت فقط میخوره و سرش تو گوشیه توروخدا کمکم کنید چیکار کنم 

زندگی خودتو کن یه مدت بهش اهمیت نده و فقط به خودت برس .زیرزیرکی دلبری کن ولی محل نده .شاد باش واسه خودت میدونم سخته ولی تلاشتو کن 

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خودتو کن یه مدت بهش اهمیت نده و فقط به خودت برس .زیرزیرکی دلبری کن ولی محل نده .شاد باش واسه خ ...

بخدا الان ۶ ماهه اینطوریم  خیلی دوسش دارم نمیدونم چی شده اصلا اینجوری نبود ی همکار داست باخانوما راحت بود اون روی اینو باز کرد تاانقد سردیم که معذرت میخوام همسری که هفته ای ۵ بار رابطه میخواست الان ۴ ماهه رابطه نداره اصلا دستش به دستم نخورده فکرای بدی میاد ذهنم ولی فکرشم داغونم‌میکنه

من نامزدم کلا آدم خون گرمیه مرد و زن واسش فرقی نداره  چند دفعه تو جمع دخترونه بوده ب قدری راحت ...

راحتی این ی جورایی حد و مرز محرم و نامحرمو نگه نمیداره میدونی 

مثلا اون حرعی که ی خانم دبگه میزنه دهنش تا بنا گوش باز میشه و میخنده ولی من حرفی بزنم خنده دار هم باشه انگار نه انگار

فقط سر خودمو گرم میکنم روزام بگذره افسرده شدم توخونه اصلا باهم حرف نمیزنیم واقعا خسته شدم هرچقد محبت ...

یع شخص ثالث مطمعن پیدا کن به اون بگو باهاش حرف بزنه اینطوری باور می‌کنه که قضیه مهمیه که با کسی درمیون گذاشتی مثل دایی پدری برادری عمویی کسی البته باید سربسته و محتاطانه بهشون بگی که نگه چرا رفتی زندگی شخصی مونو به کسی گفتی

فقط سر خودمو گرم میکنم روزام بگذره افسرده شدم توخونه اصلا باهم حرف نمیزنیم واقعا خسته شدم هرچقد محبت ...

اون محبت تورو نمیخواد، ببین چی دوس داره همون کارو بکن.اگه با فامیل خوشحاله، تو فامیلاشو دعوت کن تا بدونه دوسش داری،باید از جوون مایه بذاری تا این مردا نگات کنن 

بخدا الان ۶ ماهه اینطوریم  خیلی دوسش دارم نمیدونم چی شده اصلا اینجوری نبود ی همکار داست باخانوم ...

خب دعا هست برای گرم شدن رابطه زن و شوهر توی نت سرچ کن میاره بخون وباید بعضیاشو به یه چیز شیرین فوت کنی تا بخوره.

دقیقشو تو گوگل سرچ کن هست توی همین نی نی  سایتم هست

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
یع شخص ثالث مطمعن پیدا کن به اون بگو باهاش حرف بزنه اینطوری باور می‌کنه که قضیه مهمیه که با کسی درمی ...

باهاش حرف زدم حتی دعوایی که داریم و خیلی وقتا جدیه خودش شکایتمو میبره پیش خونوادم میگه دخترشما به من‌گیر میده و....اصلا این یک مورد نمیتونم انجام بدم‌چون رد شده و ادم کاملا برعکسیه