2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

501 بازدید | 44 پست

سلام میشه کمکم کنید بگید چکار کنم؟

چند وقتی میشه همسرم خیلی سرد شده شاید هفته ای یکبار نزدیکی داریم  من چند شب پیش ۲ شب پشت سر هم رفتم سراغش منو پس زد گفت خوابم میاد اهمیت نداد منو نشنید؛بهم بر خورد خیلی باهاش سر سنگین  شدم دلم شکسته تا من دیشب پریود شیدم و نمیدونه؛ امشب با شاخه گل رز اومد خونه داشتم ظرف میشستم اومد از وشت بغلم کرد اما من خودمو کشید کنار گفتم دلم ازت پره به نظرتون نادیده بگیرم یا نه جبهمو حفظ کنم اصلا نیازای منو جدیدا نمیشنوه اگر ذاتشو نمیشناختم میگفتم داره بهم خیانت میکنه

حالا که اومده سمتت پسش نزن ولی باهاش صحبت کن بگو منم نیازام مهمه باید به نیازای منم احترام بزاری

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید خسته اس 

منم شاید خودم گرم مزاجم نیازم بیشتر باشه ولی رابطمون هفته ای یک باره ..

چون همسرم ۵ صبح میره سر کار و ۸،۹ میاد خونه .. خوب طبیعی خسته باشه .. خیلی وقتها ناراحتم از کم بودن رابطمون ولی خوب درک میکنم ک چقدر داره زحمت میکشه و واقعا جون نداره ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

شاید درگیری ذهنی داره من خودم که اینجوریم وقتی ذهنم درگیر بشه خیلی دوری میکنم و بد خلق میشم خودتون میگید مدت کوتاهیه که اینجور شده شما هم حق داریدا ولی یکم درکش کنید باهاش صحبت کنید شاید مشغله ذهنی داره 

حالا که اومده سمتت پسش نزن ولی باهاش صحبت کن بگو منم نیازام مهمه باید به نیازای منم احترام بزاری

هزار بار براش توضیح دادم حتی قبلا هم از سردی همسرم رنجیدم تاپیک هم زدم نمیشنوه منو