2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست
خوش برخورد باش و با سیاست و ظرافت زنانگی قهر و دعوا و دلخوری و گله گذاری همه چیو برعکس میکنه از من گ ...

دیگه بریدم میخوام فردا بهش بگم بره با یکی عین خودش منم برم پی زندگیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم تجربه شخصيمو بهت ميگم، من با همسرم ٨ سال دوست بوديم، من ١٩ سالم بود همسرم ٢٧، دوران دوستي خيلي خوب و عاشقانه اي داشتيم، تو ٢٦ سالگي من كه ازدواج كرديم مشكلات مالي زياد داشتيم، همسرم خيلي به من بي توجه شده بود، اوايل خيلي نارحت بودم از اين موضوع و مدام بهش مي گفتم كه دوران دوستي خيلي بهتر بودي، همسرمم جدي نمي گرفت، تا اينكه چند باري كه بحثمون شد، حدود ٢،٣ هفته كلا نديد گرفتمش، نه غر مي زدم نه اعتراض نه دعوا، هيچي، فقط به خودمو كارام مي رسيدم، كتاب مي خوندم... شاغل هم هستم و تمركزم رو بيزنس جديدم بود، اون ٢،٣ بار تلنگر خوبي براي همسرم بود، به طوري كه متوجه اشتباهش شد و الان واقعا خيلي خوب شده، و اصلا بي توجهي نمي كنه، آقايون واقعا به تلنگر نياز دارن، بحث كردن اصلا جالب نيس، به نظرم با رفتار بي تفاوتي ميشه تا حد زيادي ثابت كرد كه اين طرز برخورد اصلا خوشايند نيس و تو زندگي مشترك معني نداره.

عزيزم تجربه شخصيمو بهت ميگم، من با همسرم ٨ سال دوست بوديم، من ١٩ سالم بود همسرم ٢٧، دوران دوستي خيلي ...

دقیقا دقیقا دقیقا منم دنبال تلنگرم میخوام ب خودش بیاد اما من شاغل نیستم خانه دارم چطوری سرگرم کنم خودمو؟

دیگه بریدم میخوام فردا بهش بگم بره با یکی عین خودش منم برم پی زندگیم

نه هيچ وقت اين رو نگو، به خصوص كه با عشق بهم رسيدين، با صبر و مهربوني و لجبازي نكردن اوكي ميشه، اصلا مشكل بزرگي نيس كه كار به جدايي كشيده بشه

نه هيچ وقت اين رو نگو، به خصوص كه با عشق بهم رسيدين، با صبر و مهربوني و لجبازي نكردن اوكي ميشه، اصلا ...

وقتی ببینی واسه یکی اونقدری جذاب نیسی ک بخواد سمتت بیاد اونقدری نمیشنودت باور میکنی حتی ب من نمیگه خقوقش چنده؟؟من تو هیچ چیز این مرد نیستم

دقیقا دقیقا دقیقا منم دنبال تلنگرم میخوام ب خودش بیاد اما من شاغل نیستم خانه دارم چطوری سرگرم کنم خو ...

با كتاب خوندن و سرگرم شدن با بچه تون، براي خودتون كتاب هاي انگيزشي بخونين و يه سري هدف پلان بندي كنيد، مثلا رو زبان خوندن انگليسي تمركز كنيد، يا يه حرفه ياد بگيرين، خيلي كارها ميشه كرد، من خودم ارشد گرافيك دارم، و تو اون دوران طلاسازي ياد گرفتم و الان هم طراح انتشاراتم و هم بيزنس خودم رو دارم، و مرتب سفارش ميگيرم، خيلي بهتر از تمركز رو همسرتون هس، من تو اون دوران اعتماد به نفسم خيلي پايين اومده بود

وقتی ببینی واسه یکی اونقدری جذاب نیسی ک بخواد سمتت بیاد اونقدری نمیشنودت باور میکنی حتی ب من نمیگه خ ...

شايد مي خواد درگير مشكلات مالي نشي، منم نمي دونم در ماه چقد درآمد داره همسرم، و حتي از اين نظر خوشحالم، چون خيلي تو فكر صرفه جويي نيستم

شايد مي خواد درگير مشكلات مالي نشي، منم نمي دونم در ماه چقد درآمد داره همسرم، و حتي از اينا نظر خوشحا ...

اخه تو نداریاش خیلی سنگ صبور بودم دو دو تا ۴ تا ی زندگی میکردم حالا ک شغلش عوض شده شرایطش بهتر شده من غریبم

اخه تو نداریاش خیلی سنگ صبور بودم دو دو تا ۴ تا ی زندگی میکردم حالا ک شغلش عوض شده شرایطش بهتر شده م ...

به نظرم سخت نگير، با مهربوني و صبوري ميشه خيلي چيزارو تغيير داد، تو سمتش نرو صبر كن اون بياد، وقتي اومد با مهربوني رفتار كن، اوكي ميشن ايشالله، با نشونه هايي كه از همسرتون ميگين مشخصه دوستون داره

به نظرم سخت نگير، با مهربوني و صبوري ميشه خيلي چيزارو تغيير داد، تو سمتش نرو صبر كن اون بياد، وقتي ا ...

ممنونم بابت هم صحبتی خواسته خدا با دلت یکی باشه انشاالله💚💚

اخه تو نداریاش خیلی سنگ صبور بودم دو دو تا ۴ تا ی زندگی میکردم حالا ک شغلش عوض شده شرایطش بهتر شده م ...

اين روزا مشكلات خيلي زياد شده، و تو زندگيه همه هس، تمركز نكردن رو مشكلات و كوچيك جلوه دادنشون يه هنرِ، كه ما خانم ها براي تداوم زندگيمون اين هنرو بايد خيلي خوب ياد بگيريم

ممنونم بابت هم صحبتی خواسته خدا با دلت یکی باشه انشاالله💚💚

قربونت عزيزم ♥️🌺 انشالله همه چي همونجوري كه مي خواي پيش ميره، فقط رو مشكلات تمركز نكن و خوبي هاي همسرت رو يادآوري و شكرگذاري كن كه خدا روز به روز بيشترشون كنه

واقعا خودت میدونی چی از همسرت میخواهی؟ و بلعکس واقعا توقع همسرت از خودت میدانی؟ ببین یکسری توقعات ما داریم یکسری طرف مقابل بعضی وقتها ما توقع طرف مقابل نمی‌بینیم یا نمی‌خواهیم ببینیم و یا توقع ما بیش‌از توان درونی و بیرونی طرف مقابل باشد مشکل ساز میشه