پارچه نخی دارم میخوام بدم لباس بارداری بدوزن برام تو خونه راحت باشم کسی میدونه قیمت حدودی یه پیرهن ساده چقدر در میاد؟
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
کدوم شهری ؟بستگی به خیاطتت داره.من دوسال پیش دادم بارداری حریر بود استر میخورد پیلی میخورد و استین کلوش زیپ مخفی میخورد پهلوش به یه خیاطی ک قدیمی بود و بیستر کارش روبر دوختن بود ۷۰ گرفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کدوم شهری ؟بستگی به خیاطتت داره.من دوسال پیش دادم بارداری حریر بود استر میخورد پیلی میخورد و استین ک ...
تهرانم
نه من ساده میخوام نهایتش جلوش دکمه بخوره چندتا
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍