2777
2789
عنوان

دلسوزی نکنید

173 بازدید | 12 پست

اگر ادم دلسوزی هستی

رنج کشیدن دیگران ازارت میده مثلا دیدن بچه های کار برای من عذاب و رنج عمیقه

یا چه میدونم دلسوزی واسه برادر دارید بخاطر اوضاع مالی

خواهرتون بابت زندگی نامساعدش

مادرتون بخاطر مریضیش و....

تمام اینها درد و رنج عمیقی ب همراه میاره ک همش میشه نشخوار فکری و سوهان روح شما اینها همه صدای ذهنه و هیچ خیرو نیکی توش نیست بجاش ...

زمانی که اون شخص رو در حال نامساعد دیدین و دلتون از شدت رحم داشت پاره میشد و زجه زدن دلتون میخواست بیایید اینکاری ک من میگم رو بکنید واقعا من نتیجه اشو دیدم ک دارم اینجا براش تاپیک میزنم

اون شخص رو در حالت ایده ال تصور کنید برای چند لحظه با چند نفس عمیق وارد اون تصوری بشید ک دلتون میخواد از اون شخص ببینید

دیدن شما اون شرایط رو برای اون شخص میسازه

دلسوزیه عمیق ن تنها به شما واون و حهان کمک نمیکنه بلکم زندگی شخصی خودتون رو هم مختل میکنه

این کار اما اولا حال دلت رو خوب میکنه لبخند روی لبهات میاره و دوما احتمال رخ دادنش برای اون شخص بوجود میاد( چون هر تصویری ک تو سر شما شکل میگیره درواقع خلق شده و میتونه جذب بشه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه برای بچه های کار درتلاشم و همش فکر میکنم باید به کاری براشون بکنم اما غم عذابی ک اینا میکشن منو اروم نمیکرد هیچوقت

یکبار این تصویر سازی رو امتحان کردم و واقعا احوالم عوض شد و تونستم کارامد تر هم عمل کنم

پسر بچه رو ک دیدم هلاف همیشه ک غصه میخوردم و گریه میکردم یهو با لبخند نگاش کردم نفس عمیق کشیدم و به اینکه لباسای تمیز تنشه فکر کردم ب اینکه یه اتاق پر اسباب بازی داره فکر کردم ب اینکه شکمش سیره تو اون خونه و بوی کیک عصرونه خیلی سر ذوقش اورده فکر کردم

و عنیقا حس کردم ک این بچه این رو تجربه میکنه

زن ها به همدردی نیاز دارن نه کسانی که ادای قوی بودن دربیارن

وقتی کسی درد دل می کنه معناش اینه میخواد دلش سبک بشه و با همدردی آرامش پیدا کنه

لااقل جنس زن و خودتون رو بشناسین بعد نظر بدین

ضمن تاییدحرف شماراه دیگه اینه که فقط کنارشون باشیدکارخاصی نکنیدعادی کنارشون ادامه بدیدنه نصیحت نه بح ...

موافقم نه نصبحت نه بحث چونکه هرکسی باید مسیر شخصی خودش رو طی بکنه

موافقم نه نصبحت نه بحث چونکه هرکسی باید مسیر شخصی خودش رو طی بکنه

من تواون شرایط بودم ازهفت روزپیش وامروزحل شدومن دخالت نکردم

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.

درست میگین ولی متوجه ربطش ب موضوع نشدم

ربطی اینه که تصور و تخیل شما هیچ دردی درمان نمی کنه و هیچ سودی به حال اون آدم ندارن

این ها به مشت پرت و پلا هستن به سری آدمای گیج و نادان از خودشون درمیارن و نشر میدن

بهترین شیوه مواجهه با یک زنی که دردمند هست، همدردی با اون زن و تنها نگذاشتنش هست

ربطی اینه که تصور و تخیل شما هیچ دردی درمان نمی کنه و هیچ سودی به حال اون آدم ندارناین ها به مشت پرت ...

داره در مورد نشخوار فکری میگه ربطی به همدردی نداره

مثلا آدم حتی وقتی طرف رو نمیبینه همواره غصه میخوره براش

مثلا نگرانی برای خانواده

گاهی به جا هم نیست

داره در مورد نشخوار فکری میگه ربطی به همدردی ندارهمثلا آدم حتی وقتی طرف رو نمیبینه همواره غصه میخوره ...

نه عزیزم منظورشون اینه اگه شما تصور کنین تو ذهن تون براش به حال خوب رو،

واقعا هم براش اتفاق میوفته و حالش خوب میشه