2777
2789
ببر سرم بزن براش . شربت برون کلد هم بخر براش .قرص استامینی فن ۵۰۰ هم هر ۸ ساعت . ما تازه خوب شدیم&nb ...

این ویروسه انگار با سرم و دار و هم دس وردار نیس خواهرزاده من دوبار سرم بش زدن و کلی دارو هنوز یه روز خوبه یا روز تب داره و سرفه خلط دار میکنه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

تا میتونی مایعاتتتتتت   بخصوص دمنوش آویشن و چاهی کوهی   عالیییهههه

من برادرم اینطوری شده بود حالت عادیش سرما میخورد بیچاره بودیم الان که مریض شد باور کن مامانم روزی ۱۰ تا لیوان دمنوش بهش میده 

آب هویج که اصلا معجزه است تو میوه ها

موز و خرمالو و نارنگی و انار بهش نده سرفه رو تشدید میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های منم یک هفته هست انفلوانزا گرفتن و دارن تب میکنن تازه انتی بیوتیک و پروفن و جوشانده میخورن و ...

آره والا خییلی ویروس بدی پسر من با سرفاش انقد که شدیده خون دماغ هم میشه 

وای خواهرزاده ی منم ازاول مهرخوب نمیشه

منم ازدیشب لرزگرفتم سرم دردمیکنه باگلوم کاش تایکشنبه بهت بشم چون دوشنبه میرم مسافرت😢😢😢😢

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
تا میتونی مایعاتتتتتت   بخصوص دمنوش آویشن و چاهی کوهی   عالیییهههه من برادرم اینطوری شده ...

حال عمومییش بهتره ولی تبش هنوز قطع نشده تا تب بر نمیدم دوباره داغ میشه 

من برای سرفه هاش دوباره بردم دکتر و اکسپکتورانت داده با نئوتادین ولی خیلی تغییری نکرده  موندم ...

واسه سرفه هاش به پسر من دکسترومتورفان وو دیفن هیدرامین داد و گفت ی قاشق چایخوری ار دیفنو بریز توی ی نصفه استکان و هر 6 ساعت بدم قلقله کنه تو گلوش خیلی بهتر شد سرفه هاش