2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر شهریور  الان هم میشه زد اتفاقا چون همه گیر شده گفتن حتما بزنید

تا فردا به دکتر پسرم بگم وگرنه میزنم براش.عوارصی نداشت بچه تون؟چنددوز زد؟

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
نه بابا عوارضی نداره  یه بار میزنی .پسر من که دردم نداشت هیچی   واکسن هلندی بگیر بز ...

دعا کن براش الان مریضه تا خوب بشه دلم خون شد میترسم بستریش کنن

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
عزیزم شما هم همین مشکل داشتید؟

بله عزيزم دخترم نه روز كامل تب بالا داشت ٣٩/٥-٤٠. هر دو روز دكتر بودم. استا و بروفن باهم ميدادم. با سرفه هاي شديد ثانيه اي ساكت نميشد اينقدر سرفه ميكرد كه چندين بااااار بالا آورد سه چهار شب من كلا نميتونستم بخوابم از سرفه هاش. خلاصه تا تونستم بهش مايعات گرم دادم و آبميوه و دمنوش و ديگه آخري از خودم بهش سيتريزين دادم از بس آبريزش داشت رگ دماغش پاره شده بود خون ميومد قاطيش. خداروشكر الان بهتره ولي هنوز داره استا ميخوره چون بدنش جون نداره و هنوز يكم درد ميكنه. ميترسم تبش برگرده باز گفتم دوره استاشو كامل كنم الان يازده روزه

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
دعا کن براش الان مریضه تا خوب بشه دلم خون شد میترسم بستریش کنن

عزيزم تا ميتوني بهش مايعات بده و ابميوه مواظب اب بدنش باش هر چي بره دستشويي بهتره. من اينقدر استرس كشيدم اين ده روز كه بچم تب داشت كه الان حس ميكنم با يه تريلي چپ كردم اينقدر بدنم خورده از استرس و بيخوابي

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
بله عزيزم دخترم نه روز كامل تب بالا داشت ٣٩/٥-٤٠. هر دو روز دكتر بودم. استا و بروفن باهم ميدادم. با ...

سلام عزیزم دختر شما چجوری خوب شد

دخترم چهار روزه تب داره شبا سه به بعد داغتر میشه تنش سرفه ام انقد میزنه که بالا میاره سرفش خلطدار

بیحالم هست  همش دراز کشیده  خیلی نگرانم.دکتر بروه بودم اولش سیفیکسیم داده هر دوازده ساعت نمیدونم اخه چرا تغییر نمیکنه

سیتریرین  کیتوتیفن هم میدم 

خسته شدم دیگه😔