2777
2789
والا بگو هم پول بدم هم منتت بکشممم

انقده زورم اومد هی میگفت اه چقدر دستات میلرزه لاکم خراب میشه سرش پولشو میگیرم ازتاااا 

یا هی میگفت مراقب وسایلم باش بیوفتن من تعارف ندازم خسارتش میگیرم 

با اینکع من اصلا دست ب وسایلش نزدم 

دخترره عینننن میمون بوددد ولی همش میگفت من به این خوشگلی حیف نیست کار کنم شوگر ددی خوب سراغ نداری خوشگلماااااا 

اصلا خوشگل نبود ولی هی میگفت خوشگلیم فلان

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبار یکی بهم گفت منم گفتم دفعه قبل هم پیش خودتون اومدم😐🤌

جوابش دیدنی بوده🤣

چی گف؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جوابش دیدنی بوده🤣 چی گف؟

گفت عه اره یادمه بهت گفتم آبروهات ریخته😐🤌😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

انقده زورم اومد هی میگفت اه چقدر دستات میلرزه لاکم خراب میشه سرش پولشو میگیرم ازتاااا  یا هی م ...

اعتماد به گ   ووووز داشته

زنیکه چل

پامیشدی میومدیمیگفتی ناخنتو بکاربابا مسخره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من بودم با پا مبرفتم تو دهنشششش😱😂

اینم اخر ناخونی که کاشت فرنچاش همه کنده شدن و از اون بدتر۲۰۰تومنم گرفت باید برمیش یکی دیگه ریموش کنم

اعتماد به گ   ووووز داشته زنیکه چل پامیشدی میومدیمیگفتی ناخنتو بکاربابا مسخره

اره خیلییی مضخرررف بود اخرشم دعوام شد باهاش از بس زر میزد ببخشید شرمنده ولی از رابطه.مقعدی میگفت مجردم بوداااااا

میگفت دوست پسرام دوست دارن 

ادم به این بی حیای ندیده بودم

اره خیلییی مضخرررف بود اخرشم دعوام شد باهاش از بس زر میزد ببخشید شرمنده ولی از رابطه.مقعدی میگفت مجر ...

تععععع چقد چندش اخه.کارتو خوب انجام داد؟پولشو کامل دادی؟پیشهر ننه قمری نرو

اصن من ترسیدم از یارو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز