2777
2789
عنوان

کرم دوسه فیک

297 بازدید | 17 پست

ی کرم دوسه فیک خریدم 40تومن 

ولی ناموسآ خیلی خوب میخابه رو پوست 

یبار زدم میترسم باز بزنم داغون شه پوستم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میزنم چیزیمم نشده چن ماه پیش ۳۵ گرفتم

پ میزنم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

نزن خدایی

پوستت چندسال دیگه داغون میشه اون موقع باید میلیونی خرج دکتر پوست کنی

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
نزن خدایی پوستت چندسال دیگه داغون میشه اون موقع باید میلیونی خرج دکتر پوست کنی

پ چجور یسریا میگن زدن هیچی نشده

ب پوستت باید بخوره من بزنم سریع جوش میزنم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ازکجا گرفتی با این قیمت پاییننن😐😐😐

خخخ ی مغازه اورده داشت 

ینی هزار جا گشتم همشون میگفتن بالای یکو. پونصد پولشه 

این دیگ فیک داشت

پ چجور یسریا میگن زدن هیچی نشده

اسید نیست که بلافاصله اثرش معلوم شه

چندسال بعد .....

ادم وقتی یه برندخوب استفاده میکنه خودبه خود متوجه کیفیتش میشه چون تاثیرش رو سریع میزاره

من خودم شخصا اگه نتونم یه برندمارک اصل لوازم ارایشی بگیرم ترجیحم برند ایرانیه 

اون فیک معلوم نیست کجا پرشده ولی ایرانیه شاید کیفیت خارجی نداشته باشه ولی درعوض نظارت روش بوده و یسری نظارت ها روش شده

مثل الان که میخوام رژلب شون بخرم🤩

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
اسید نیست که بلافاصله اثرش معلوم شه چندسال بعد ..... ادم وقتی یه برندخوب استفاده میکنه خودبه خود م ...

اره واقن

پوستم خیلی داغون بود انقد روغن گیاهی زدم تا خوب شد 

باز رعایت نکنم همون همونس 

درست میگی واقن