monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 عنوان کرم دوسه فیک | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 17 پست ی کرم دوسه فیک خریدم 40تومن ولی ناموسآ خیلی خوب میخابه رو پوست یبار زدم میترسم باز بزنم داغون شه پوستم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1401/07/27 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریدا_۸۱ عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2463 اسید نیست که بلافاصله اثرش معلوم شه چندسال بعد ..... ادم وقتی یه برندخوب استفاده میکنه خودبه خود م ... یسری استاندارد ها رو داره* حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی..... شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
مریدا_۸۱ عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2463 اره واقن پوستم خیلی داغون بود انقد روغن گیاهی زدم تا خوب شد باز رعایت نکنم همون همونس ... کرم پودر که جز ارایش روزانه نیستبرا روزانه ضدافتاب با پوشش کرم پودری بزن اگه برا عروسی هم بخوای یه کرم پودر خوب بخر اگه مثلا۱ ملیونه ولی تا دوسال میشه استفاده کرد مگه ادم چنبار میره عروسی؟ حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی..... شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
مریدا_۸۱ عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2463 لوازم ارایشی و بهداشتی رو ترجیحا از داروخانه یا یه مغازه معتبر که مشتری ثابتش هستی تهیه کن و جوری بخر که حدااقل یک یا ۲سال به تاریخ انقضاش مونده باشه🤩 حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی..... شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱