2777
2789
عنوان

لطفا بخون💔

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 79 پست
خب همینو ب خورد افکار و وجودتون ندید،برید در مورد ادیسون بخونید ک چند هزار بار تلاش کردن تا مؤفق شدن

میدونی احساس میکنم هر بار ک شکست میخورم از خدا دور تر میشم احساس میکنم از سرنوشت خوبی ک میتونم داشته باشم دور تر میشم وگرنه نگران هیچی دنیا نیستم

میدونی احساس میکنم هر بار ک شکست میخورم از خدا دور تر میشم احساس میکنم از سرنوشت خوبی ک میتونم داشته ...

اینو‌ باور داشته باشید ک شکست یعنی ارتقا و رشدتونه و هر بار ک شکست میخورید خدا بیشتر نزدیکتون میشه،ماها هر جور ک فک کنیم همون روال و اتفاقات برامون پیش خواهد رف

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی هم عالی،خب دیپلم تجربی دارین دیگ؟حتما و حتما قصد کنید منم کمکتون میکنم برا کنکورتون

اره چیکار کنم دیگ از بس سرکوفت از مادرم میشنوم دوباره میخوام کنکور بدم از طرفیم احساس میکنم در زمینه علمی استعداد دارم ،علاقه هم دارم به درس

خیلی هم عالیه ک ب درس علاقه دارین پ زودتر شروع کنید

شما روزی چند ساعت درس میخونی؟ من خیلی کم یکم از ریاضی دهم خوندم شنبه تا الان نتونستم هیچی بخونم مخصوصا بخاطر حال روحیم

شما روزی چند ساعت درس میخونی؟ من خیلی کم یکم از ریاضی دهم خوندم شنبه تا الان نتونستم هیچی بخونم مخصو ...

خب حتما باید ی برنامه داشته باشین و ب مرور رو حالتون هم کار کنید و از افکاری ک نا امید و دلسرد و افسرده تون میکنه باید بتونید ک کنترل کنید