2789
عنوان

لطفا بخون💔

509 بازدید | 79 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.میشه برای حل مشکلاتم دعای فرج(الهی عظم البلاء...) بخونید؟؟🙏.. کوتاهه طول نمیکشه ولی شاید خدا بخاطر شما مشکلاتمو حل کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیه مشکلتون؟

مشکل که خیلی زیاد...خیلی ساله که این مشکلاتو دارم هر چی نذر کردم هرچی دعا کردم هرچی نماز خوندم هرچی این حرم و اون حرم رفتم هرچی دست و پا زدم حل نشدن...از کسی که عاشقش بودم جدا شدم از دانشگاه اخراج شدم رابطم با خونوادم از هم پاشیده افسردگی شدید پیدا کردم اونقدر غم و غصه کشیدم این چند سال که حافظمم دارم از دست میدم...

الان بیشترین مکل و عذابتون از سمت بی اعتنایی خانواده س؟

نه فقط اون..زندگیم کلا داغون شده بیشترین مشکل اینه من نمیتونم با این شرایط ادامه بدم چون این زندگی شایسته من نیست و نه میتونم تمومش کنم

ببینید مشکلتونو کامل بگین تا کمکتون کنیم

اون مقداری که میشد به زبون آورد رو گفتم😔 یه چیزایی هست که نمیتونم بگم فقط برام دعا کنید دیگه دعای خودم مستجاب نمیشع انگار💔

اون مقداری که میشد به زبون آورد رو گفتم😔 یه چیزایی هست که نمیتونم بگم فقط برام دعا کنید دیگه دعای خ ...

هیچوقت نا امید نشین،ی حدیثی بود ک خدا میگه وقتی بنده م ب تمام معنا از همه کس و عالم نا امید بشه و قطعا یقین پیدا کنه ک کار دست من درست میشه اونوقت اجابتش میکنم

هیچوقت نا امید نشین،ی حدیثی بود ک خدا میگه وقتی بنده م ب تمام معنا از همه کس و عالم نا امید بشه و قط ...

تو این چند سال فقط به خودش امید داشتم خودش شاهده دروغ نمیگم اما هیچی ندیدم هیچیییی ولی بازم ازش ناامید نیستم چون من کسی جز خودش ندارم هیچوقت نداشتم ولی انگار نه انگار که کس و کار منه

تو این چند سال فقط به خودش امید داشتم خودش شاهده دروغ نمیگم اما هیچی ندیدم هیچیییی ولی بازم ازش ناام ...

ولی همینا ک میگی نشون میده ک ایمان کافی نداری،یعقوب ک از دوری یوسفش ک ب حدی گریه کرد تا کور شد تا اینکه وحی اومد میخوای ب حاجتت برسی؟یعقوب نبی گفتن چیکار کنم؛گف ک هر چی دلته بنداز بیرون و تنها خدا رو تو دلت جا بده و ب هیچی فک نکن جز خداااا،دعای معراج و هم بخونید