2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نپوشیدن شور ت 

خشک کردن بعد دستشویی

خودم مصرف قرص فلوکونازول هفته آی یدونه تا ۶ ماه کامل رفع میشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
شوهرت باید دارو بخوره 

اتفاقا خانوم ب آقا منتقل میکنه اینو دکترم گفت

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

عفونت زنانه ک‌تمومی نداره اصلا عزیزم فقط باید کنترلش کرد بعد هربار شست و شو حتما خودتو خشک کن  اینجور مواقع لباس زیر اصلا نپوش شلوار گشاد نخی بپوش بعد رابطه حتما برو خودتو خالی کن و بشور شوهرتم حتما لباس زیرش رو یروز درمیان عوض کنه دوش بگیره بعد شست و شو هم خودشو حتما خشک کنه...من چندین ساله باهمین کارا خداروشکر اصصصلا نه خارش گرفتم نه سوزش نه ترشح یه ژل بهداشتی هم دارم هروقت احساس خارش کوچولویی کردم فورا شست و شو میدم خودمو کافیه دوبار ازش استفاده کنم خوب خوب میشم

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
عفونت زنانه ک‌تمومی نداره اصلا عزیزم فقط باید کنترلش کرد بعد هربار شست و شو حتما خودتو خشک کن  ...

عفونت برا بارداری مشکلی نداره ؟ میترسم در آینده مشکل ایجاد کنه

اون کلوتریمازول هم غیر کثیف کاری هیچ فایده ای نداره ولش کن یه ژل بهداشتی بخر و کارایی ک گفتم رو انجا ...

بله خودشم یه هفته بعد میخوره به پریود و مصرف رو قطع میکنم

پنیری نیست . مایع سفید  که کش میاد ولی خب زیاد نیست که لباسم کثیف بشع . خارش هم زیاد نیس ولی خب ...

احتمالا باکتریایی 

برو دکتر معاینت کنه مشخص کنه قارچی یا باکتری 

سرخود نخور چون نمیدونی چ نوعی هس