2777
2789
عنوان

خانما کمک کمک عفونت بعد ازhcg

58 بازدید | 2 پست

۳ روز پشت سر هم ک رابطه داشتیم عفونت گرفتم خانما الان ۵ روز از امپول ک زدم گذشته چکار کنم دکترم نیستش وای 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

منم این ماه امپول زدم

الان ۹ روز گذشته از امپول عفونت گرفتم

کرم واژینال میکوزین

و قرص 

آزیترومایسین ۵۰۰

امروز شروع کردم ب استفاده

گر خدا خواهد همی از فرش کشد به عرش دمی💜
منم این ماه امپول زدم الان ۹ روز گذشته از امپول عفونت گرفتم کرم واژینال میکوزین و قرص  آزی ...

چ علایم داری من ۵ روز گذشته از بعد امپول 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان