2777
2789
عنوان

اینهمه فرق بزارن چیکار میکنید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 38 پست

خوب دیگه ببینن تو پیری و مریضی کی به دردشون میخوره

امیدوارم عروسشون جای تو رو براشون بگیره

من اگر جات بودم قطع رابطه میکردم خانواده ای که حامی نباشن و سوهان روحن رو چرا میخوای نگه داری، برو ولی مثل یه غریبه

هر چند الان خودمم با مادرم قطع رابطه ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر دوستی چیزی عجیبی نیست تو ایران مستقل شو و هیچ توقعی نداشته باش ازشون. رو پاهای خودت باش

والا منم مول این خانومم مستقلم هستم ولی بازم خانواده ول نمیکنن

خودم جهاز خریدم خودم مراسم گرفتم کادوهامم خانواده ام برداشتن اصن رنگشو هم بهم نشون ندادن 

تاپیکهای قبلیتون خوندم چرا خانوادتو درجریان بیماری همسرت گذاشتی از اون طرفم بازم گاهی ماهی یک بارم که میبینیشون بکوبن سرت این برام سوال بود که چرا به خودت ارزش نمیدی؟

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣
بله ، با کمک شوهرم ، اونم هیچوقت به روم نیاورد

تو ک شوهر به این خوبی داری واقعا دیگ چ دلیلی داره با اونا رفت و امد داشته باشی پدری ک دخترشو فراری بده از دشمن بدتره کلا فراموششون کن مراسم هارو هم اصلا شرکت نکن 

تاپیکهای قبلیتون خوندم چرا خانوادتو درجریان بیماری همسرت گذاشتی از اون طرفم بازم گاهی ماهی یک بارم ک ...

خیلیییییی اشتباه کردم بهشون گفتم بیماره شوهرم ، خیلیییی

خیلیییییی اشتباه کردم بهشون گفتم بیماره شوهرم ، خیلیییی

انسانه دیگه جایز خطاس😁🙃

ولی سعی کن رفت و امدتو باهاشون کنترل کنی ی دفعه جلوی همسرت میگن..

و اینکه عروسیه برادرته برو و اصلا کینه به دلت نگیر چون بچه های قشنگی از ازدواجت داری و تا الان تو زندگیت خوشبخت بودی گرچه حمایتت نکردن ولی به داشته هات از اون ازدواج فکر کن و اصلا تو عروسی حسرت نخور کلیم خشگل کن خودتو 

از داشته هات سپاسگزار باش به قبلم فکر نکن 

دختره چندسالشه؟

ولی ناراحت نباش خدارو چه دیدی، به نظرم این دختره از طرف خدا مامور شده تا انتقام تمام این سالهای تورو از خانوادت بگیره

پدر و مادرت که در هرصورت هیچی به تو نمیدادن ، بذار این دختره بیاد برینه پَسِ کَلشون ،

مگه همین برادرت و پدرومادرت کم عذابت دادن ،

بذار این دختره و پدر مافنگیش ، انتقام تورو از خانوادت بگیرن

انسانه دیگه جایز خطاس😁🙃  ولی سعی کن رفت و امدتو باهاشون کنترل کنی ی دفعه جلوی همسرت میگن.. ...

استارتر همش یه دختر داره ، طفلک چقد دلش میخواست یه بچه دیگه بیاره ولی نه از خانواده شانس آورد و نه از این شوهره روانیش

استارتر همش یه دختر داره ، طفلک چقد دلش میخواست یه بچه دیگه بیاره ولی نه از خانواده شانس آورد و نه ا ...

ببین تو اوج منفی بودن داستانو میبینی

الان ی دختر داره اصلا هم بد شانس نیست این ی باوره که تو فکر میکنی من یا خودت یا دیگران بدبختیم🙃

اگه تو اون خونه میموند بیشتر آسیب میدید و همسرش هم مشکلش قابل حله 

دختره چندسالشه؟ ولی ناراحت نباش خدارو چه دیدی، به نظرم این دختره از طرف خدا مامور شده تا انتقام تما ...

کاش این اتفاق بیفته واقعا 

کاش این دختره و اون خانواده ی داغونش ، بیان و به اینا بفهمونن یه من ماست چقدر کره داره