2777
2789
عنوان

اینهمه فرق بزارن چیکار میکنید؟؟؟؟

702 بازدید | 38 پست

وقتی من میخواستم ازدواج کنم ، بابا و مامانم برای اینکه پول خرج نکنن، خیلی اذیتم کردن ، کمک نکردن، آزارم دادن روحی و روانی، نه رفتن تحقیق، خانواده ی شوهرم گفتن یه روز جمع بشیم دوتا خانواده ها باهم آشنا بشن ، گفتن گ..و..ه خوردن، گفتن میایم خواستگاری گفتن گ...و...ه خوردن ،کل مراسم خواستگاری نامزدی آشنایی من یک جلسه شد، اونم همه ی کاراشو خودم کردم ، تو اون جلسه هم بعنوان خانوادم حتی یک کلمه صحبت نکردن! بخدا فقط و فقط بخاطر پول که نگران بودن برا دخترشون که هیچوقت آدم حسابش نمیکردن خرج کنن!!فردای نامزدی بابام به برادرام گفت پنج میلیون بهتون میدم خواهرتونو با پسره فراری بدین ، بعدم به خودم گفت! حاض3ر بود ابروش بره ولی پول خرج نکنه! مامانم گفت ما جهاز نمیدیم رسم نداریم! تمااام کارای عروسیمو خودم کردم ، حتی یه دست قاشق ندادن بعنوان جهاز! یه بارم مامانم با لباس کهنه فرستادم پیش یه آقای نیکوکار! ووووو....همه ی اینا درحالیه که خیلی پولدارن...اونوقت برادرم داره زن میگیره ، این برادرم هم عزیزکردشونه، کل اموال و دارایی بابام در اختیارشه! دخترخانم از یه خانواده ی معمولیه، باباشم بیماریه اعتیاد داره، کلی هم تحقیق کردن و خیلیا گفتن این خانواده به شما نمیخوره ، کلی هم جلسه ی آشنایی گذاشتن، مامانم زنگ میزنه صحبت میکنه، دارن طبفه ی پایین خونشونو تعمیر میکنن برادرم اونجا ساکن شه و اجاره نده! سرمایه دادن، ماشین ، پول ، دیروز برادرم دختره رو برده باغ رو نشون داده که بابام بهش داده، و بهش گفته باغ خودمه، میدونم آخرش اونم از دستمون در میارن با مامانم! خونه رو هم که مامانم میگه ماله این برادرمه ! همه جوره پشتشن! 

میخوام تو هیچ مراسمشون شرکت نکنم 

خیلی ناراحتم ، گناهم چیه دخترم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی شما دختر این خانواده هستین 

فقط اونجا که گفتی 3 تومن داد فراری تون بدن 😕

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

حق داری 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم