2777
2789

بگو پس بره دست باباشو ببوسه :) ¬¬

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستام تو دوران مدرسه میگف نمیخونم 

بعد وقتی کنکور داد تموم شد گفت خیلی میخوندم فلان و بیسار البته ب من ن ها ب یکی دیگ مجبور شد بگ ...

از همچین آدمایی متنفرم 

برن بمیرن

سلام ما را به سهمیه داران و خر پولان برسانید. 😂👌😑🙄

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
وقتی خودشون میپرسن و نا راستشو میگیم حداقل اونام راستشو بگن یا کلا کاری ب بقیه نداشته باشن 

اره اتفاقا اینا همش از همه می پرسن خوندی ؟ خوندی؟ خوندیییی؟

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
ار دقیقاااااا  حیف واقعا هرچند بروش نمیارم ولی خو کارما هم هس بالخره اخرش معلوم میشه کی ضرر می ...

اره منم بدم میاد از اینا

ادم کینه به دل میگیره 🤦‍♀️

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
چ فایده داره دروغ بگن؟ منم یکی از دوستام میگفت نمیخونه الان دانشجوی پزشکی :)

کار خوبی کرد به نظرم 

منی که چندسال گیر کنکور بودم میدونم هر چی بقیه کمتر در جریان کارات باشن بهتره 

🙂🙂