2777
2789

متاسفانه بعضیا همین مدلن، بجای اینکه کمک بقیه کنن، دروغم میگن، میخوان کلاس بذارن مثلا ک نخوندیم ولی قبول شدیم😐زیاد دیدم اینمدلی 

یا اینکه سهمیع 25 درصد داشته

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کرد به نظرم  منی که چندسال گیر کنکور بودم میدونم هر چی بقیه کمتر در جریان کارات باشن ...

آره، کمتر در جریان باشن بهترع، ولی ن اینکه بعد قبولی دروغ بگن بازم😐شاید یکی راهنمایی بخواد 

من خودم هیچ کس خبر نداشت دارم چیکار میکنم، ولی وقتی قبول شدم  هر کی می‌پرسه راهنماییش میکنم 

نمیگم هیچی نخوندم ک😐😐😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اره اتفاقا اینا همش از همه می پرسن خوندی ؟ خوندی؟ خوندیییی؟

وای دقیقا

یه دوست داشتم

همششششش مزاحمم بود

یه تیکه سوال میکرد 

چون استعدادم بیشتر بود از پیشرفت من میترسید

منم همش راستشو میگفتم

بعد حالا خودش همش میگفت که من کار شب و رزوم گریست هیچی نمیخونم میخوام خودمو بکشم اصلا کتابامو گذاشتم کنار ، تا لحظه اخر میگفت ۲۰ هزار میشم

اخرش رتبش شد ۲۰۰...!!

حالم از ادما دورو بهم میخوره

وای دقیقا یه دوست داشتم همششششش مزاحمم بود یه تیکه سوال میکرد  چون استعدادم بیشتر بود از پی ...

😮😮😑

۲۰۰ تجربی؟؟؟

دروغگو و حسود :)

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
😮😮😑 ۲۰۰ تجربی؟؟؟ دروغگو و حسود :)

نه انسانی

بهش گفتم یعنی چی واقعا مبنای دوستی من باهات صداقت بوده نه دورویی و ...

اونم میگفت بخدا من نخوندم اصلا و شانسم خوب بوده و ...

گفتم کسی که ۲۰۰ میشه یعنی خونده خوبم خونده

فقط از صبح تا شب به من انرژی منفی میداد

حقیقتا هرچقدر سعی کردم ببخشمش نتونستم ، بلاکش کردم و تموم. ۳ سالم رفیق فابم بود ولی دورویی خط قرمز منه

خیلی ضربه خوردم با کاراش