2777
2789
عنوان

چشای دخترم

646 بازدید | 60 پست

خانما دخترم ده ماهشه دنیا اومد چشاش رنگی بود الانم یشمی عسلی تیره س اما چند وقته حس میکنم یکیش داره  یکم‌ روشن تر میشه ... طبیعیه؟ یعنی اون یکیم روشن میشه؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه عسل یشمیه😵😵

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اگه الان عسلیه قهوه ایی میشه 

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

یشمی عسلی تیره؟😂

بله اسمی پیدا نکردم برا رنگ خاص چشاش🙂

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مگه عسل یشمیه😵😵

ترکیلی از یشمی و عسلی هست نگفتم عسل یشمیه در ضمن عسل سبزم داریم که معروفه😟😟

عزیزم اولا که حساس نباش ولی اگه تو فامیلتون چشم دو رنگ دارید احتمال داره یکی از چشماش روشن و دیگری تیره بشه که اصلاً چیز مهمی نیست تازه خیلیم خاصه مثل چال لپ و اینکه اگه این مورد پیش امد هر چند وقت پیش چشم پزشک ببرید تا خدای نکرده مسئله دیگه نباشه و چشماش ضعیف و... نشه . البته احتمال ضعف چشم کمه ولی برای اطمینان گفتم

ممکنه چشم رفته رفته تیره بشه اما برعکسش امکان نداره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

چشم رنگی دارید تو خانواده؟؟

اره مامان بزرگم خاله ها داییا داییای همسرم مادربزرگ دخترم پدربزرگش. باباش عسلیه البته

عزیزم اولا که حساس نباش ولی اگه تو فامیلتون چشم دو رنگ دارید احتمال داره یکی از چشماش روشن و دیگری ت ...

نه چشم دورنگی نداریم . نه خدا نکنه اینطور شه 😢

عکس بزار بینم چجورع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ممکنه چشم رفته رفته تیره بشه اما برعکسش امکان نداره

فعلا که برا دخترم شده روشن بود یکم تیره شد الان باز روشن...