2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 178 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمله ی تاکیدی١٨ از افزایش درامدم که هم اکنون پیش می اید و به طرزی قابل ملاحظه به من رضایت میبخشد سپاسگذارم.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
دوستای عزیزم سعی کنید تو روزمره هم از عبارات مثبت استفاده کنید.مثلا: به جای خدا بد نده،خدا سلامتی بده به جای یادت نره یا فراموش نکنی،بگیم یادت باشه. به جای خسته نباشی،بگیم خدا قوت. به جای ببخشید مزاحمتون شدیم،ممنون که وقتتون رو در اختیارم گذاشتین. به جای دستتون درد نکنه،بگیم خدا خیرتون بده خلاصه هر جمله ای شبیه این جمله هارو با جملات مثبت جایگزین کنیم،اره وقتشه از همین حالا شروع کنیم
مهکام جان من قبلا رنگو مش کار بودم و به طور ناخواسته باردار شدم و چون با سقط مخالف بودم دخترمو نگه داشتم و الان 10 ماهشه خیلی عاشقشم و مطمئنم بدنیا اومدنش یه حکمتی داشته .من قبلا از دواج کردم شوهرمم قبلا ازدواج کرده 2 تا بچه داره که بزرگن پیش مادرشونن.به این دلیل تمایل نداشتم به بچه.و همیشه تو کار فعال بودم حالا که بچه اومده من باید تو خونه بمونم با توجه به اینکه خانواده ام انزلی زندگی میکنن نمیتونم بچه رو بدم مامانم نگه داره این تو خونه موندن و بیکاری منو افسرده کرده درامد شوهرمم بد نیست ولی من منتطرم دخترم بزرگتر بشه دوباره برم ارایشگاه یه ارایشگاه حسابی با درامد بالا.ولی این بیکاری داره منو میخوره گاهی میگم کاش دقت بیشتری میکردم و بچه دار نمیشدم از یه طرف میگم اخه عاشق دخترمم هستم دیوونشم ولی دچار اختلال افکار شدم .مهکام جان کمکم کن.من بعد از زایمان سرطان تیرویید گرفتم . این بیشتر باعث شد که با خودم بگم کاش بچه نداشتم .ولی خدا رو شکر برای این نوع سرطان درمان هست و من نجات پیدا کردم فعلا.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
من میدونم خیلیا حسزت داشتن بچه رو دارن ولی خدا منو دوست داشت که همچین نعمتی رو بهم داد و اصلا ناشکری نمیکنم این مریضی منو افسرده کرد و این افکارو تو مغزم ایجاد کرد چون برای ید درمانی هم 3 هفته از دخترم دور بودم و میدونم این سالها مثل برق میگذره و دخترم برزگ میشه و منم تو یه سالن خوب با درامد بالا کار پیدا میکنم و میتونم یه پس اندازی برای دخترم کنار بذارم .فقط به من کمک کن این 2-3 سال رو چجوری به خودم ارامش بدم البته ما داریم میریم کرج خونه خودمون.شاید یه سرشور بخرم کم کم مشتری جدب کنم یه مدت تو خونه کار کنم تا سرگرم بشم.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
اگه این تاپیک نبود روانی میشدم
سلام مهکام عزیزم، تاپیکت عالیه،من 2ساله تو یه خونه ای اومدم که اصلا دوسش ندارم و از اول انرژی منفی به خودمو همسرم میدادمو میدم!!!همش عیب و ایراد میگیرم و ناشکری میکنم!!! الان حدود 1ساله گذاشتیم واسه فروش ولی هیچ کس نمیپسنده!!! حتی چند نفر پسندیدن ولی خب معامله نشد!!!احساس میکنم احساسات منفیه نسبت به این خونه باعث شده فروش نره و کسی خوشش نیاد!!!احساسات منم به مشتری ها منتقل میشه!!! از امروز سعی میکنم خونمو دوست داشته باشم و با عشق بهش نگاه کنم...از امروز افکارمو در مورد خونه عوض میکنم...
سلام عزیزای دلم،پریزاده ی عزیزم برات واقعا خوشحال شدم که الان سلامت و شادی.افرین بهت که امیدواری و قدر داشته هاتو میدونی.امیدوارم با توکل به خدا و تلاش خودت به بهترین ها برسی و در کنار خونوادت خوشبخت باشی. خوشحالم این تاپیک بهت حس خوبی داده گلم. بست لیدی نازنینم امیدوارم شما هم با حس خوبی که ازت سراغ دارم خواسته هاتو جذب کنی و خوشبخت باشی. عبارت تاکیدی مناسب هم میزارم براتون دوستای گلم. توکل به خدای مهربونم
جمله ی تاکیدی ١٩ به یمن جوهر غنی بی کران کائنات من هم اکنون خانه ای بزرگ و دلپذیر و راحت دارم.
جمله ی تاکیدی٢١ خداوندا من برای خودم و خانواده ام سلامتی و برکت جاوید می طلبم واز نظر مالی روز به روز درآمد ما بیشتر می شود.
جمله ی تاکیدی٢٢ من به خدا چشم میدوزم و هدایت او را می طلبم و توانگر می شوم. من از نظم الهی سرشارم من اکنون در نظم متعالی قرار دارم.