2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 178 پست
جمله ی تاکیدی٢٣ به یمن جوهر غنی بی کران کائنات من هم اکنون دارای سلامتی روح و جسمی کامل هستم.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بست لیدی جان خونتونو بذارین تو سایت دبوار .بنکاه دارا بهتون زنگ میزنن خودشون و کلی مشتری میارن
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
با اجازه صاحب تاپیک خانوما و دخترخانومای عزیز، شبتون بخیر چون تو ایران خیلی از سایت ها فیلتر هست، تصمیم گرفتم تو یک کانال مخصوص آرایش، ویدئوهای خوبی از خودآرایی،آرایش صورت و مو، طراحی ناخن و ... رو براتون بذارم تا شما هم استفاده کنید. و به سبک جدید و مد روز اروپا و امریکا خودتون رو آراسته کنید. ویدئوها از آموزش میکاپ آرتیست های معروف دنیا که بازدیدکننده های زیادی دارند برمیدارم. امیدوارم خوشتون بیاد. لطفن کانال ت ل گ ر ا م رو به اشتراک بگذارید تا خانومای دیگه هم استفاه کنند. اگه سبک آرایش خاصی مدنظرتون هست بهم بگید تا بذارم. ممنون لینک زیر رو باز کنید تا مستقیمن وارد کانال بشید . لینک کانال: https://t e l e g r a m.me/makeupclass و یا اینکه عبارت زیر رو در ت ل گ ر ا م تون سرچ کنید: @makeupclass سپس عبارت join رو کلیک کنید تا از ویدئوهای جدید باخبر بشید.
فروش محصولات آرایشی - بهداشتی صد در صد گیاهی ایوروشه، محصول کشور فرانسه ، لوازم آرایش مک و سایر مارک ها و برندها، لباس،کیف و کفش، پالتو زنانه، بچه گانه و.... مارک H&M،زارا،مانگو و ... لوازم خانگی ایکیا، عطر اصل فرانسوی و.... مستقیم از فرانسه، https://instagram.com/mandfcompany
جمله ی تاکیدی٢٥ اکنون همه در ها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راهها باز و آزاد هستند همه جهان به من پاسخ مثبت می دهد.
ممنون مهکام جان،من تو این خونه اصلا دست و دلم به کار کردن و تمیز کردن خونه زیاد نمیرفت، ولی دارم سعی میکنم خونمو قبول کنم و دوسش داشته باشم،امروز خونه رو میخوام بریزم بهم سر تا پاس خونه رو تمیز کنم....پریزاد جان هر چی به همسرم میگم بزار به دیوار قبول نمیکنه....
عبارات تاکیدی مثبت حتی الامکان باید کوتاه و ساده باشند. خیلی نباید جمله ها را طولانی کرد ، باید بتوانیم به راحتی آنها را تکرار کنیم. لازم است چندان در بند جزئیات نباشیم. عبارات باید "برای ما" برانگیزاننده و محرک بوده بطوری که با بکار بردن و تکرار آنها احساس خوبی به ما دست بدهد.
عبارت های تاکیدی را باید باور کنیم. بعضی ها علی رغم بکار بردن عبارات تاکیدی مثبت به نتیجه نمی رسند ، دلیل آن دو چیز می تواند باشد. ١-برنامه ریزی و تلاش جسمی را شروع نکرده اند ٢-عبارات تاکیدی را باور ندارند. یعنی در ذهنشان می گویند: مثلا ما از این شانسا نداریم یا اینکه مثلا این جمله هارو بگم خوشبخت میشم؟یا جملاتی مثل این دقت کنید که لزوما این ما نیستیم که عبارات را باور نداریم ، این طعنه ها و تمسخر ها می تواند از جانب اطرافیان هم باشد ، یا باید آنقدر قوی باشیم که بتوانیم بر انرژی های منفی دیگران غلبه کنیم و یا اینکه اصلا اطرافیان را در جریان حرکت خود در مسیر تحول قرار ندهیم. امام علی – علیه السلام – می فرمایند :" با یقین به همه چیز می توان رسید. باید هر طور شده نسبت به راهی که انتخاب کرده ایم باور پیدا کنیم ، باید یقین داشته باشیم می شود و می توانیم ، وقتی این باور در کنار تلاش جسمی و عبارات تاکیدی مثبت قرار گیرد ، اتفاقات خوبی در زندگی ما خواهد افتاد.
بهتر است در مواقع مناسب عبارات تاکیدی مثبت گفته شود ، مثلا وقتی ذهنمان از دغدغه ها آرام است و آرامش داریم بهترین حالت برای تکرار عبارات تاکیدی است ، سعی کنید در مواقع استرس و اضطراب عبارات تاکیدی را بکار نبرید. حتی الامکان سعی کنید عبارات تاکیدی را با صدای بلند تکرار کنید به طوری که خودتان صدا را بشنوید ، البته همانطور که گفتیم ، چنانچه افراد منفی دور و بر شما هستند که با شنیدن عبارات شما را مسخره کرده و نسبت به ادامه ی کار سرد می کنند ، سعی کنید آرام عبارات را تکرار کنید. تا حصول نتیجه عبارات تاکیدی را تغییر ندهید ، تکرار یک عبارت ثابت در یک موضوع ، برای ضمیر ناخودآگاه بهتر است. مثلا چنانچه عبارات تاکیدی برای قبولی در دانشگاه است ، سعی کنید تا رسیدن به دانشگاه عبارت تاکیدی قبولی دانشگاه را به همان صورتی اولیه تکرار کنید . بهتر است جملات تاکیدی خود را به این صورت آغاز کنید :"به لطف خدا ... ""با کمک خدا ...""به لطف الهی ..." و ...
شکر_گزاری وقتی شکرگذار هستی انگار که آنچه خواسته ای از قبل دریافت کرده ای، سیگنال قدرتمندی را به دنیا مخابره می کنی. آن سیگنال می گوید که تو صاحب آن خواسته هستی چون حالا به خاطر آن شکرگذار هستی. سعی کن عادت کنی هرروز صبح که از خواب بیدار می شوی، شکرکنی و این احساس قدردانی را در خود بپرورانی. شکر برای یک روز عالی، انگار که از قبل مطمئن هستی که آن روز ، یک روز عالی است