میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
سلام مهکام جون خیلی خوشحالم یه تاپیک جدید انرژی مثبت و جذب زدی خیلی نیاز داشتم که قدم به قدم جلو برم و به خودم انرژی مثبت بدم من قبلا چند سال پیش واسه بچه دار شدنم گاهی ازین کارا میکردم که واقعا بهم انرژی میداد و نتیجه بخش هم بود البته فقط یه سری کاراش رو انجام میدادم همین تصور و احساس کردن و باور کردن هر شب یا روز وقت پیدا میکردم توی ذهنم خودم و بچه ام و شوهرم رو تصور میکردم توی بیمارستان واسه زایمان تو خونه توی پارک و ... انگار یه زندگی جدید و واقعی توی ذهنم داشتم حالا میخوام بازم این کارو بکنم البته با کمک شما دقیقتر
سلام بچه ها ماخونمون بلوار فردوسه یه خونه 70 متری رهن کردیم شرایطمون طوری شده که باید بریم کرج تو خونه خودمون.خلاصه چون دیر به صاحبخونه گفتیم بنده خدا گفت باید صبر کنین خونه اجاره بره تا بتونم پولتونو بدم خونه خیلی شیکه ولی کمد دیواریش عرضش کم بود به این دلیل کسی پسند نمیکرد منم با جملات معجزه اسای مهکام جون دعا کردم که این خونه به زودی اجاره خواهد رفت خلاصه شوهرم با هماهنگی صاحبخونه خونه رو گذاشت تو سایت دیوار و 2 روزه خونه اجاره رفت و ما هم جمعه میریم کرج خونه خودمون.دعا کردم پول هم به دستم برسه که 6 دی تولدم بود داداشم 50 تومن و مادرم 100 تومن کادو داد حالا قراره شوهرمم کادو بده فعلا دستش تنگه
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
بچه ها منم از قانون جذب واقعا نتیجه گرفتم... چند وقت بود که با دست خالی دنبال ماشین بودم... ام وی امم دوس داشتم... رفتم تو کار جذبش.. مدام خودمو دخترمو تو ام وی ام تصور کردم.. خلاصه یهویی به طور معجزه آسایی یه ام وی ام با شرایط پرداخت قسطی و عالی پیدا کردمو خریدمش... نصف پولشم جور شد... واقعا هنوز تو شوکم هاااااا
فدات بشم عزیزم،با کلی انرژی خوب و مثبت برات این عبارت رو نوشتم.منتظرم بیا خبر خوب بده مثل بقیه.واقعا بهم حس خوبی منتقل میشه. از خدای مهربونم ممنونم،بخاطر همه چیز مخصوصا احساس خوبی که به هممون داده.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.